Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emeklilik başvurusu yaptım. Süreci nereden takip edebilirim?

fatih.uyar

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
erken emeklilik için baş vurdum süreç nedir nerden kontrol edebilirim %51 ile 17 yıl 3920 guna tabıyım ne kadar emekli maaşı verıyorlar 4100 günüm var nerden bakabirim

emekli sandığınamı bağkuramı ssk yamı bağlıydınız?

bana 2014 demişlerdi sen sordun mu sgk muna 1997 başlangıç 2014 yılı temmuz ayında gel dendi sen bilgi aldın mı sgk dan

gün yıl tuttu gün eksikti o da bu doldu ssk gıttım ekstra bir evrak vermedıklerını ssk toplama evragıyla baş vura bilirsın dendi

hayırlı olsun sgk kurumundan mutlak doğru haber alırsın önemli konularda direk kurumlardan bilgi al

ssk emekli olur yazısı

Arkadaşlar, bugun itibariyle emekliliğe gun ay yıl engelli oranı olarak erken emekliliğe hak kazandım.
Mevcutta çalışıyorum ssk dan gün toplama yazım var sadece vergi indirimden faydalandığım için işten cıkmalıymısım iş yerıne ssk dan başka bir evrak mı goturmelıyım bu evrak hangı bolumden alınıyor
evragın ismı ne yardımlarınızı

Sigorta müdürlüğüne gidip emekliliği hak ettiğinize dair yazı alıyor ve işyerinize veriyorsunuz. Böylece işyerinizden çıkarken kıdem tazminatınızı alabiliyorsunuzs

abi sağol yeni resmini beyğendim saygılar.

Emeklılık dilekcesını verdıkten sonra ne zaman resmi olarak calışabilirim? Kaç gün beklicem.

Resmi olarak emekliliğin gerçekleştikten bir gün sonra çalışma hakkına sahip olacaksın.

değerli abim, ssk derki 21 gün sonra çalışabılırsın onu sormak istedim dilekceden sonra kac gün sonra
çalısabilir

Neye dayanarak 21 gün diyorlarmış? Böylesi bir süre kısıtlamasından haberdar değilim. Bilen arkadaşlar var mı?

sosyal yardım zammı alabilir miyim

Arkadaşlar merhaba,
01.03.2014 tarihinde vergi indiriminden faydalanarak cok şükür emekli oldum aylık bağlandı,
sosyal yardım zammı vermediler almak için ne yapmam gerekiyor şartları nedir bilgisi olan
paylaşırsa sevinirim hayırlı günler

fatih uyar kardeşim benim 2426 prim günüm var vergi indirimi almam için yüzde 40 üstünde olması lazım elimde 2012 de almış oldugum sürekli yüzde 70 özürlü raporumu kabul edermi vergi dairesi yoksa hastaneyemi yönlendirir rapor almak için

konu hakında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Bülent bey.Aksaray da ciddi bir firmaya bir engelli kantar elemanı alınacak. ilgilenen olursa irtibata geçsin. bende engelliyim yanımızdaki ana firmaya lazım.ramazan taş 0537-9660868 22 mart salıya kadar bana ulaşsın ilgiliyle görüştüreyim.

konu hakkında bilgi verdinidiniz için sagolun

Rapor yeni olunca kabul ediyorlar benim %46 raporumu ankaraya yolladılar aynen onaylandı.maliye ye müracat et o raporla. Gerek görürseler hastaneye yollarlar. Yokda kabul ederler

Üst Alt