Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emeklilik için vergi indirimi başvurusundan olumsuz sonuç geldi!?

mgg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Değerli Arkadaşlar, benim abim 13-14 yıldır psikotik bozukluk teşhisiyle tedavi görüyor. Askerlikte elverişsiz raporu almıştı. Vergi indirimi talebi ile başvurduk Eskişehir devlet hastanesi heyetine çıktı ve raporu ankaraya gitti. şimdi aldığımız sonuçlara göre %0 rapor çıkmış. bu rapor sürecinde kendisi 2,5 ay kadar da hastanede yattı ve taburcu raporunda bipolar duygu bozukluğu tanısı vardı. bu raporları ankara görüyormuş sanırım. Kendisi çalışmıyor, bir tanıdığımız yardım amaçlı sigortasını yatırıyor ama daha fazla yatıramayacak. şu anda 3628 günü var 1992 sigorta başlangıç yılı, 1974 doğumlu. itiraz, tekrar başvuru yada nasıl bir yol izlemeliyiz? yardımlarınızı rica ediyoruz.

benim bildiğim 15 yıl 3600 gün pirim yetiyor..size en yakın il sağlık müdürlüğüne şikayet edin sizi yeniden hastneye sevk etsin..diğer türlü sizde bulunan raporun üzerinden 6 ay geçtikten sonra yeniden kendiniz istediğiniz hastaneye başvurabilirisniz diye biliyorum.

Hastane düşük ( % 0) oran verdiğinde yapılabilecek tek şey o rapora karşı il sağlık müdürlüğüne itira dilekçesi vermektir. İl sağlık müdürlüğü başka bir hastaneye sevk eder. Orada verilecek rapora göre değerlendirme yapılır...

Üst Alt