Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emeklilik raporu alacağım. Erzurum'da hangi hastahaneye gitmeliyim?

umutsuz

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar erken emeklilik için prosedür hakkında yeterli sayılacak bilgi edindim. Yakın bir zamanda rapor almak için defterdarlığa gideceğim. Defterdarlıktan hangi hastaneye gitmek istediklerimi soracaklar büyük ihtimalle.

Bu durumda devlet hastanalerini mi tercih etmeliyim yoksa üniversite hastanelerini mi.

Benzer tecrübeleri yaşamış arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok memnun olurum.

hakem hastaneyi biliyorsan onu tercih edersen iyi olur diyorum.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum, eğer İstanbul daysanız Haseki eğitim ve araştırma hastanesi derim.

Hakem hastaneden birşey anlamadım. İlk defa rapor almaya hazırlanıyorum. Erzurumdayım.

Erzurum eğitim ve araştırma hastanesi veb sitesine gireyim dedim böyle bir site bulamadım, ama telefon numarası var istersen bu numaradan ara vergi indirimi(muafiyeti için ) için heyet toplanıyormuymuş.Defterdarlıktan direk sevkini oraya aldırırsın.

Erzurum - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Hakem hastanesidir)
Erzurum - Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi
Erzurum - Oltu Devlet Hastanesi
Erzurum - Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Erzurum - Erzurum Mareşal Çakmak Hastanesi

Rapor alma sürecinde Hakem Hastane dediğiniz hastaneler nasıl bir fonksiyon üstleniyor. Bunların verdiği raporlara itiraz edilemiyor mu. Ya da verilen raporlar Ankarada değiştirilemiyor mu? Biraz açıklar mısınız lütfen.

sen hakem hastaneye git derim,,faydası olur kanaatindeyim,,40--45 gün falan iş yerinize kesin gelir derim vergi indiriminiz

Üst Alt