Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emekliyim. %70 raporla babamın maaşını alabilir miyim?

dev adam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar.ben üç hastalıktan toplamda % 70 raporla vergi indirimi alarak 2014 aralık ayında erken emekli oldum.şu anki maaşım 1260 tl.2003 yılında babamı 10 gün öncede annemi kaybettim.bu durumda ben babamın maaşını alabilirmiyim.....cevabınız için şimdidenn teşekkürler...

Emekli oldugunuza göre yaşınız 25 den fazla o yüzden alamazsınız. Okuyor olsaydınız yaşınızda 25 geçmeseydi alabilirdiniz.

Birde bildiğim kadarı ile tekrar kurum rapor almaya gönderiyor

yaşım 42 alamıyacağımdan emin misiniz.

Arkadaşlar siz ne diyosunuz bu konuda.

sayın arkadaşım engelli olarak babanızın veya annenizin maaşından faydalanmak için sgk sizden muhtaçlık belgesi istiyor bunu anlamk için uhtara oradanda ilçe kaymakamlıgına gidiyorsunuz kaymakamlık sizin 1 ay inceliyor hem mal mulk hemde geliriniz olmaması durumunda ve engelinizi ispatladıgınızda muhtaçlık belgesi veriyor siiz emekliyseniz nasıl size muhtaçlık belgesi vermez ama yinede şansınızı denemek istiyorsanız buyrun deneyin dev adam

Üst Alt