Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eş durumundan tayin şartları nedir?

centirmen

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşalar.

Ben 2013 yılında Milli Eğitim bünyesine engelli personel olarak atandım. İlk görev yerimden kendi isteğimle bir defaya mahsus olan tayın hakkımı kullanarak, yeni görev yerime 27/07/2015 tarihinde tayin oldum. Burdan memnun değiliz. Önceki görev yerime tayin istemeyi düşünüyoruz eş durumundan, ben tayin istediğimde eşim raporlu olduğundan onun kadrosu hala önceki yerde. Eş durumundan tayin istemenin şartları nelerdir? Araştırmalarım neticesinde farklı farklı bilgilere ulaştım. Bu konu hakkında net bir bilgi sahibi olan varsa bizle paylaşırsa çok sevinirim.

1) Ben yeni görev yerimde göreve başlayalı daha 3 ay oldu. Burda belirli bir hizmet süresi çalışma şartım varmı?
2) Eşimin kadrosunun olduğu yerde 2buçuk yıldır çalışıyor. Eşimin orda belirli bir hizmet süresi çalışma şartı varmı?
3) Tayin için belilirli zamanlardamı başvuru yapmamız lazım?

Verceniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim saolun.

Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Eşinin orada 1 yıl çalışmış olması yeterli.Sizin için bir sınırlama yok.Eş durumu tayinleri öğretmenlerde belirli dönemlerde yapılıyor ama memurlarda durum nedir bilmiyorum.

Şu an bile eş durumu tayini isteyebilirsiniz, eşinizin görev yeri belgesi, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve dilekçe yeterli, bunlarla kurumunuza başvuruyorsunuz

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Üst Alt