Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Esansiyel hipertansiyon, alevi akdeniz ateşi, behçet hastasıyım. Rapor..?

karatebesir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, öncelikle Allah herkese acil şifalar versin.

ben 19yaşındayım ve esansiyel hipertansiyon,alevi akdeniz ateşi,behçet hastasıyım.
sağ gözüm %30 görüyor sol gözüm %60 görüyor... bunun gibi benzer hastalıklarım sorunlarım var.

Sağlık kurulu raporu almak istiyorum. İstanbul avrupa yakasındayım. Raporumu sadece şu şu hastalıklar mevcut şu kadar engel oranı var gibi bir rapor istiyorum.
Bu raporu almak için dilekçeye ne yazmam gerekli?
ayrıca başka rapor türleri almak istersem birden fazla rapor alabilirmiyim?

tecrübe ve deneyimi olan kişiler bilgileri paylaşırsa sevinirim.Enkolay hangi hastane rapor veriyor?

karatebesir
Raporu için aldığınız da önemli
Bunun için Bakırköy sadi konuk
Bağcılar araştırma hastanesine sağlık kuruluna öncelikle randevu almanız gerekiyor
Bakırköy internetten veriyor
Bağcılar şahsen gittiğiniz de randevu günü veriyor buda 3-5 ay nerdeyse verdikleri gün

askerlik muayenesi öncesi sağlık raporu almak istiyorum.şu hastalıkları var şu kadar engel oranı var diyee..sağlık kurulu raporu olunca daha kolay oluyormuş.

Eger askerlikten muaf olmak için alacaksanız zaten o kabul edilmez sizi askeri bir hastaneye sevk ederler zaten sicilden verilen rapor oranları düşüktür sen elindeki mevcut raporlarını göster yeterlidir teşhis icin

Muaf olmak için değil sadece hastalıklarımın yazılı olduğu bir rapor istiyorum,çünkü işlemler daha kolay işliyormuş ozaman ...illaki heyete sokuyor milli savunma bakanlığı.

Senin amacın hastayım ama askerlik yapayımsa eger hem hastalıklarını gösterip hemde askerlik yapayım olmaz illaki askeri hastane buna karar verir

karatebesir Hastanenin kendi sitesinde neler için verdikleri yazıyor sağlık kurulu raporlarını,arkadaşın dediği gibi siz askere gittiğinizde hasta olduğunuzu belirtirseniz onlar sizi sevk eder alırsınız.

Bu randevu olayı hastaneye göre degisiyo heralde ben gittiğim gün muayene oldum ve heyete girdim hiç randevu falan almadm

enes_mrl istda çok zor bu süreçten geçtiğim için tanıdığın olmazsa kimsansız gibi

uzun zaman sonraya verirlerse geç kalırım.Bezmialem Vakıf Üniversitesi hastanesi veriyor mu bu raporu? orada eniştem var da...

kardeşim yetkili hastane olması lazım nette araştır rapor vermeye yetkili hasteneler diyerek
karatebesir

Üst Alt