Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Esenyurt civarında Ampute futbol vb. branşlar için sporcular arıyoruz..?

esengücü

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar öncelikle herkese gecmiş olsun

ben esenyurt engelli gücü spor kulübü antrenörüyüm. engelili arkadaslari spor yapmaya davet ediyorum

bu sene ampute futboldan liglere girdik seneye yüzme halter atletizm masa tenisi gibi biranslarda faaliyet gösterecegiz

spor yapmak isteyenler 05544178543 nolu telefondan bana ulasabilirler

saygılarımla

mehmet akkaya
kulüp antrenörü

Tühh be yıllarca esenyurtta oturdum 20 yaşındayım futbol oynuyorum mahalle maçlarına falan katılıyorum yani çok iyiyimdir fakat Marmaraereğlisine memur olarak atandım .. :(

Kısa bir süre Ankara Yenimahalle Belediyesi AYBESK ampüte futbol takımında kaleci olarak antremanlara katılmışlığım oldu.
İlgilenenler bilir .Çok iyi takımdı. Tüm şampiyonlukları toplamıştı.
Yakınlarda olsa mutlaka bu teklifi değerlendirirdim.
Başarılar dilerim.

aybesk suan osmanlı spor oldu bütün camia bu takımı tanır biz gecen sene kurulan bir ekibiz bu sene süper lige cıkmayı hedefliyoruz allahın izniylede cıkacagız insallah. suan 4 tane kalecimiz var yakın olsaydı bizim ekibe dahil ederdik bizim için de cok iiyi olurdu.

istanbul da tanıdıklarınızı bizim kulübe yönlendirirseniz sevinirim herkese şimdiden teşekkürler

Üst Alt