Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşi sigortalı çalışan bayan 2022 maaşı alabilir mi?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
81
Reaksiyonlar
39
merhaba arkadaşlar abim ve yengem ikiside engelli ancak abim ssk lı olarak 800 tl maaşla çalışıyor evleri kira+diğer giderler ve başka bir gelirleri yok acaba yengeme maaş bağlanırmı bilgi sahibi arkadaşlar cevap verirse sevinirim

eşi çalışan kişiye 2022 maaşı verilmiyor diye biliyorum. yengeniz ağır özürlüyse,bakıcıya muhtaçsa,evde bakım yardımı alabilir.

2022 maaş bağlanırmı ?

merhaba arkadaşlar ben ve eşim ikimizde engelliyiz sadece ben ssk'lı olarak 900 tl maaşla çalışıyorum oturduğumuz ev kira,elekrik,su,telefon,doğalgaz+mutfak giderleri vs geriye elimizde pek bişe kalmıyor açıkçası acaba eşime engelli maaşı bağlanır mı?bağlanmaz mı boşuna uğraşmak istemiyorum
cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...

mehmet 41 ssk lı olanlara 2022 aylıgı vermiyorlar ancak siz agır engelliyseniz evde bakım aylıgı alırsınız

maaş bağlatabilirmiyim

öncelikle selamlar eşim %50 ve ben %40 engelliyiz ssklı olrak 850 tl maaşla çalışıyorum evde 2 kişiyiz ve 400 kira vermekteyiz anlayacağınız zor geçiniyoruz acaba eşime herhangi bir kurumdan maaş veya yardım alma durumumuz var mı? varsa nasıl bir yol izlemeliyiz bilgisi olan bir arkadaş cevap verirse mutlu olurum

Üst Alt