Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşim asgari ücretle çalışıyor. Engelli aylığım kesilir mi?

Ertelendim

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepinize merhaba Bir şey danışmak istiyorum konu hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Bundan bir hafta önce evimize ulusalhane ziyareti için sosyal yardımlaşma vakfından geldiler şimdi sormak istediğim eşim askeri ücrette çalışıyor engelli maaşı alıyor kirada oturuyoruz 3.700 kira veriyoruz kiramız bu ay 4,5 milyar olacak engelli maaşımız kesilir mi engelli maaşımız kesilirse annem için 65 yaş maaşına başvurabilir miyim 65 yaş maaşında bütün hane halkının gelirine mi bakılıyor yoksa kişinin mi eşinin mi gelirine bakılıyor evde bakım parası bakıcının mı hastanın mı gelir olarak sayılıyor şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

]Arkadaşlar hepinize merhaba Bir şey danışmak istiyorum konu hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Bundan bir hafta önce evimize ulusalhane ziyareti için sosyal yardımlaşma vakfından geldiler şimdi sormak istediğim eşim askeri ücretle çalışıyor annem engelli maaşı alıyor ,bende anneme evde bakım maaşı alıyorum kirada oturuyoruz 3.700 kira veriyoruz kiramız bu ay 4,5 milyar olacak engelli maaşımız kesilir mi engelli maaşımız kesilirse annem için 65 yaş maaşına başvurabilir miyim 65 yaş maaşında bütün hane halkının gelirine mi bakılıyor yoksa kişinin ve eşinin mi gelirine bakılıyor evde bakım parası bakıcının mı hastanın mı gelir olarak sayılıyor şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

Ertelendim

maaşınızın kesılmemesı lazım.kesılmesını gerektrıen bir durum yok,

Engelli maaşı alıp diken üstünde yaşamak her an acaba kesilir mi diye düşünmek gördüğüm kadariyla herkes için problem. Engelli olup çalışmayan herkesin hakkı olmali bu maaş. Eşi çalışıyor ama kişinin kendi geliri olması eşinin insafına kalmaması bence hepimizin en dogal hakki. Gelir düzeyi şartı kaldırılmalı

Üst Alt