Değerli Melek ablam bunu başvuru sırasında dediler heyet gelmeden önce.Bize gereken evrakların listesini verdi bunları hazırlayın evinize ben gelcem dedi.Ama o sözleri bizi yıprattı "sen zaaten engellisin kocana nasıl bakacaksın,kendine zor bakıyosun zaaten,kocanı nasıl kaldırıp kucaklayacaksın,hiçbir engelli engelliye bakamaz.Ben olsam size bu maşı bağlamam ki zaaten bağlanması mümkün değil" dedi.Bizde tamam olur deyip o bozuk moralle eve döndük.Ama ben görevli Duygu hanımın eşime karşı sarfettiği sözleri hakaret sayıp ertesi gün bulunduğu bölümün Müdürüyle görüştüm şikayetimi rahatsızlığımı dile getirdim ve ekledim. "Ben Bulgaristan'dan geldiğimizde 1989'dan 1996 yılına kadar İzmir-Karşıyaka Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda yaşadım,yaşadığım bu süre zarfında akla gelmedik işkenceler çektim her öğün dayak yedik psikolojik baskılar hakaretler gördüm.Size bunları kanıtlamam biraz zor ama sonuçta yaşadım,kayıtlardada orda yaşadığım görünür." Size bunları anlattım olayın ciddiyetini kavrayın varolan tehlikeyi bilin.Ben yuvadan ayrıldıktan sonra hep intikam duygusuyla büyüdüm 33 yaşıma kadar.Değerli Müdürümde beni anlayışla karşılayıp kendisinin bizzat ilgileneceğini söyledi.Bana kendi Özel iletişim bilgilerinide verdi takip etmem açısından.Ama sonuçta morallerimiz bozuldu ve devletimize olan inancımız güvenimiz sarsıldı.