Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşim kaza yaptı, kendisi kusurulu. Sigortadan bir hakkı olabilir mi?

musa4646

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba kolay gelsin.

esim 3 gun once tali yoldan ana yola girmek isterken kontrolsuz kavsakta hasta tasiyan ambulansa vurmustur kusurun tamami esimde. icindeki hastalarda ve esimde bisey yok cok sukur. aracimin kaskosu 1 hafta once bittigi icin hasari cok ve sigorta odemiyor ayni sekilde ambulansin da pert olma durumu var, eger pert olursa bizim aracin sigortasi tahmini 35bin filan odeyecek, pert tutari arasindaki tutari bizden talep ederler diye biliyorum.

ama ben ambulansin servis yerine sanayide yapildigini duyunca sanayideki ustalarla konustum ve sigortanin son odedigi tutar dahilinde masraf cikaracagini soyledi usta. simdi bu kazadan dolayi esimin kullandigi aracin hava yastiklari patlayinca bir kulaginin zari parcalanmis ve %75 isitme kaybi var

. heyet raporu henuz alinmadi ama bu kazadan dolayi tek kulak icin heyet raporu alirsak bizim sigorta yada karsi sigorta esim adina herhangi bir odeme yapmasi zorunlulugu yada yukumlulugu var mi

Üst Alt