Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşim üniversite okuyor bende çalışmıyorum ama mahkemem var. EBA bağlanır mı?

Mustafa3146

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Babam %99 engelli önceden ablam bakıyordu. Şimdi ben yanıma aldım adres değişikliği yaptık. Görevliler evde bakıcı var iken gelmişler ama yakın akraba olarak tanıtmış burda bir sıkıntı yok. Eşim üniversite okuyor ben çalışmıyorum ama mahkemem var şimdi istinafta o yüzden eşime maaş bağlatmak istedik ama üniversite okuduğu için bağlanmadı. Benim için tekrar dilekçe versek bağlarlar mı? Ya da eşimin üzerinden maaş bağlanma imkanı ver mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Babanızı bakıcı bakıyor, siz de eşinize maaş istiyorsunuz? Bunun yasal olmadığını bilmiyor musunuz?

Mustafa3146

bakıcı siz olmak istiosanz olabilirsiniz
öğrenci olan eşiniz üzerinden maaş baglanmaz
eşiniz öğrencı oldugu için veren bulursanız anca burs alabilr

-mka

Sizin Mahkeminiz var size veremeyiz derler mı? Birde memur benim mahkemem olduğunu sistemden görebilir mi?

Mustafa3146
babanıza sız bakıcı olmak istıonuz ve baglanamz dıe çekınıonuz.mahkemeden hapıs cezası almayıp normal şekılde evınızde ıkamete devam edersenız bakımı gerçeleştırebilecegınız için sıkıntı olmaz.mahkemenın gunu ne zaman eger çok bi zaman yok ise önce mahkemeyı bekleyın.

-mka

Bana hapis cezası verildi onay veya ret için istinafta orada onaylarsa yargıtaya gidecek ki süreç en azından 4-5 yıl sürer. durum bu şekilde olursa verirler mi bilmiyorum. kusura bakmayın sizinde kafanızı ağrıttım. cevaplar için teşekkür ederim.

Mustafa3146

şansınızı deneyip başvuru edın 4 5 yıl az bir zaman değil

Üst Alt