Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşim ve ben engelliyiz. Evlat edinme talebimiz reddedildi. Ne yapmalıyız?

ulviye

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Arkadaşlar; ben 35 yaşında beş yıllık evli bir bayanım. engellilik oranım % 49, eşim ise %62 oranlarında ortopedik engelliyiz. bebeğimiz olmadığından bulunduğumuz şehrin aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne başvurduk. Fakat bize, "elimizde var olan genelgeye göre size çocuk veremeyiz" dediler. Hafif ortopedik engelli olduğumu, eşim bakamaz olsa bile özveriyle bakabileceğimizi artı maddi imkansızlıklar yaşamayacağını falan hem söylemde hemde evraklarla ibraz ettik. diyeceğim şu ki aranızda böyle bi durumla karşılaşanınız yada bilgilendirecek olanınız varsa msj nızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyor, hepinizi ALLAH'a emanet ediyorum...

aman boşver ya ne yapcan evlat edinipte madi durunuz iyise gezin dolaşın vs

merhab.engelli olmak çocuğa bakamamak anlamı taşımaz engelli anne çocuğuna engelsiz anneden daha iyi bakar.inşallah bebek sahibi olursunuz.çocuğunuz olmuyormuki tüp bebek denedinizmi

Üst Alt