Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin geçirdiği kazadan dolayı başka şehirde tedavi olduk. SGK masraflarımızı..?

NSBMEHMET

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar benim eşim budan 20 gün önce balkondan düştü beli ve sağ ayağı kırıldı devlet hastanesinde detavi altına alındı ameliyat edildi şuan durumu iyi eve aldık çok şükür sormak istediğim şu hastaneye bir ödememiz olmadı fakat başka bir ilde hastanede olduğumuz için 4 bin lira gibi bir masrafımız oldu bunu ssk karşılarmı ne yapmam gerekir nereye başvurmalıyım hangi evraklar gereklidir. Tşk ederim

aslında bunu yazmak istemezdim. ama bilgim dahilinde yaptığınız masrafları geri alamazsınız.şimdi eskisi gibi değil.Yıllarca bu devleti sahte sevklerden aldıkları yolluk ve masraflarla sömürenler yüzünden gerçek ihtiyaç sahipleri de madur edildi. Yani kurunun yanında yaş da yandı. Sgk artık sadece yol parasını ödüyor ve o da tren rayiç üzerinden. ve ayrıca hangi ilde ve nerede tedavi olursanız olun sadece hastalığınızla ilhili bıranşın oldugu yere kadar ödüyor. yani sizin ilinizde ortopedi polokliniği oldugundan ile kadar ödeyecektir. eğer iliniz burada tedavi mümkün değil diye başka bir ile sevk ettiyse o ile kadar alabilrsiniz ancak sadece tren yol parası. orada yaptığınız özel masraflar yime içme yatma gibi masraflarıda alamazsınız.

Acil servisten giriş yapılmışsa, benim bildiğim, devlet tüm ödemeleri karşılar.

Bu konuda net bir bilgisi ya da deneyimi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt