Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin gözlerine mercek takıldı ve göğüsün bir bölümü alındı. Malulen emekli olur mu?

şükrettin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bir gözü 16 diyeri 15 ikisinede mercek takıldı gögüs kanseri tedavisi gördü gögsün 3 2 alındı 2500 gün pirimi var heyete girerse malülükten yararlana bilirmi

Heyete girmeden direk sgk ya malulen emekli olma talebinde bulunun ve hastaneye sevk alın kendi başınıza alacağınız rapor sgk da işe yaramaz illa ki sgk sevki şarttır. Malulen emeklilikte

%83 rapora rağmen sosyal yardımlaşma'ya yönlendirdiler..?

onkolociden 80 gözden 13 hesaplamada 83 verdi heyet ben heyete baş vurmadan once ssk dan sefk alınacanı bilmiyordum beni sosyal yardımlaşmaya yönleddirdiler doru bir yolmu yoksa ne yapmam lazım yardımcı olacaklara şimdiden teşekürlet

şükrettin

Malülen emeklilikte SGK nın sevkiyle,onların yönlendirdiği hastaneye gidip rapor almak esastır.
Dışardan aldığınız raporla malülen emekli olamazsınız.
Sosyal yardımlaşma derneği 2022 maaşı için yönlendirmişlerdir.

şükrettin

Sosyal yardımlaşma ile emekliliğin bir ilgisi yok ki. Siz malulen emeklilik için mi uğraşıyorsunuz?

şükrettin

Sosyal yardımlaşma ile hiç bir ilgisi yok konunun. Siz malulen emeklilik taşebiyle sigorta müdürlüğüne başvurup hastaneye sevk alacaksınız. Verilecek rapor maluliyetinize işaret ederse ve bu durum sgk sağlık kurulunca onaylanırsa malulen emekli edileceksiniz.

Üst Alt