Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin hiçbir kurumda sigorta girişi yok. Göğüs kanseri ile emekli olabilir mi?

evcian

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
selamlar arkadaşlar eşim 3 yıl önce gögüs kanseri teşhisi ile 2 defa ameliyat oldu daha sonra kemoterapi ve radyoterapi gördü şu an 3 ayda bir kotrollerimiz var hala tedaviye devam ediyoruz son gidişimizde hastanede bir bayanla karşılaştık emeklilik için müracatınızı yapın eşiniz emekli olur dedi bende kendisine eşimin her hangi bir kuruma ( ssk veya bağ kur >) girişinin olmadığını bu yüzdem emekli olamz dedim fakat bayan ısrarla bir kuruma girişinin olması önemli değil siz müracatınızı yapın emekli olursunuz dedi bilgisi olan arkadaşlarım bilgi verirse çok mutlu olacağım gösterdiğiniz alaka için şimdiden teşekkür ederim.

Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama yengemin sol göğsü alındı ve lenf bezleri olmadığı için sol kolu sürekli olarak şişiyor ve ilaç kullanmaya devam ediyor. Çok iyi durumda da değiller açıkçası ben de yardımcı olabilmek adına bilgi almak istiyorum. Yengemin 1974 yılında sigorta girişi var fakat prim gün ödemesi çok az hatta yok denecek kadar az. Eşi(amcam) emekli maaşı alıyor ama o da aynı şekilde beyin tümörü nedeniyle 2 kere operasyon geçirdi. İkisinin de herhangi başka geliri yok 1 emekli maaşı dışında. Ayrıca üniversitede okuyan 1 çocuklarına da bu tek maaşla yardım ediyorlar. Engelli raporu alabilmeleri için verilecek oranlar ne olabilir? Malulen emekli olabilir mi veya herhangi bir ek gelir sağlama imkanı olabilir mi? Konu ile ilgili bilgi verebilecek birileri varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Emekli maaşları var ve üç kişler 2022 hayel olur ağır özürlü raporu alabilirse bakım maaşı daha mantıklı

Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Bakım parası için oran nedir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. %40 ve üstü bile en azından ulaşımda, su, telefon parasında avantaj sağlar katkı katkıdır. Hastaneye gitmelerinde fayda var!

Üst Alt