Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin isteğe bağlı sigortası var. Raporu ile vergiden muaf olabilir miyim?

sakarya5454

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
esimin yuzde 58 raporu var ben ssklıyım gelır vergısı dıyosunuz herhalde aldıgım maastan kesılmıyomus buna basvurucam ama kendıne ıstege baglı yatırıyoruz ılerde malulen olması ıcın gununu tamamlamaya calısıyoruz ıstege baglı yatırdıgımız ıcın bır sorun olurmu bırde 2 gozden katatak olucak kac puan verırler ılaca baglı yalnız bu goz kortezon kullanıyoruz ve devamlı bılgılendırırsenız memnun olurum

Kendi sigortası olduğu için eşi olarak siz sakatlık indiriminden yararlanamazsınız. Ya kendisi, ya da bakmakla yükümlüşük bağı olan kimse bı haktan yararlanabilir

tesekkur ederım ama sgk dun sordum ayrı seyler dedı alırsın dedı askarı ucretlı calısıyorum olursa ne kadar yansır maasa ben kendım cıftcı sıgortası yatırıyorum ama ben bakmakla yukumluyum es olarak nyse saolun

s. a bulent bey esimin yuzde 58 raporu var demiştim önceden kendı 2016 hazıranda işe basladı.sürekli raporu 2012 de alındı. sag kalca protezi vardı 25 romatoloji 40 göz 7 toplam 72 balhazart formülle sonuc 58 . sol kalca protezi gectıgimiz ay olduk malüllen emeklilik olunurmu. birde tek hasatlıktan yuzde 60 olması lazım gıbı yorumlar var nedir acaba yardımcı olursanız .
girişi 2008 .4 ay sigorta başlangıcı 1800 güne 120 gün eksik var.su an itibarı ile çocuk borçlanabiliyoruz
vergi indiriminden faydalanmak için başvurduk çok oldu malulen olamazsak oranı değiştirmek için maliyeye bir daha gitmek zorundayız

Üst Alt