Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin sigortası var. 2022 aylığı alabilir miyim?

onur2580

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar %69 rapor var calısamıyorum ben esım bıde kaynanam var esımın sadece sıgortası yatıyo maas alabılırmıyım

onur2580
sigortalı siz olmadıgnız için maaş olur şartların tutosa.eve giren gelirlerniiz ne kadar.eşinizn sade sıgortası yatsa bile yatan sigortaya göre almasa bile sanırım maaş alıo görunuodur o nada dıkkat edın tüm gelirleri toplayın 3 e bölün 701 den az ise başvurn yoksa başvurmayın

raporunuzda agır engellı ya da tam bagımlı yazıomu?

asgarı ucret gozukuyo bıde hamıle ev kıra

ENGELE DAİR KLİNİK BULGULAR, RADYOLOJİK TETKİKLER, LABORATUVAR
BİLGİLERİ VE TEŞHİS
ENGEL
ORANI %
GENEL CERRAHI ANAL İNKONTİNANS 20
GÖZ HASTALIKLARI
BİLATERAL NİSTAGMUS+ASTİGMAT+AMBLİYOPİ GK:+2.00*100 İLE HER İKİ GÖZDE
0.1 OLUP BİNOKÜLER 0.2 DÜZEYİNDE
35
RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI YİNELEYEN DEPRESİF BOZUKLUK, TEDAVİ İLE İŞLEVSELLİĞİ DÜZELMEYEN 40

asgarı ucret gozukuyo ev kıra
evin kira oldugnu yazdıgnız iyi oldu
aü 2324,evde 3 kişi 2324 / 3 :775 bu durumda çıkan sonuç 701 den fazla oldugu için 2022 baglanmaz amakirada imişsiniz emsal kira bedeli düşülünce 2022 baglanır ama emsal kıra bedeli en az 250 tl ise baglanır tabi bu görunen asgarı ucret harıcı adı ne olursa olsun gelırınız yoksa.o yüzden adı ne olursa olsun eve gıren gelır ne ıse onu toplayın toplamdan emsal kıra bedelını düşün ve 3 e bölün. 701 den az çıkarsa 2022 baglanır yoksa baglanmaz
not:emsal kıra bedelini eve incelemeye gelen heyet belırler.

engelli maası

engelli maaşı 3 ayda bir alınır yoksa ayda mı

Eşiniz fiili çalışmayıp, bir yerden sigortalı gösteriliyorsa bunu aleni şekilde paylaşmayınız. Bir denetimde başınıza hem sigortalı çalıştıran yer ve size büyük cezalar gelebilir.

onur2580 raporunda 2022 den faydalana bilir yazıyormu. yazmıyosa alamazsın.

fkrtce
Kim demiş yazmiyorsa alama diye arkadaşım ezbere neden yorum yaziyorsun.

onur2580

Sosyal hizmetlere git basvurunu yap kardeşim buradan da bizi bilgilendir durumunu insllah

Yineleyen depresif bozukluk, tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 40

%70 verecektı basksı 40 verdı

kendı drrum

ANAL İNKONTİNANS 20
bu hastalık olmasa calısırım

pandemıden dolayı calısamıyo

engelli maası

eve bakmaya kac gunde gelirler evde pc var plazma var bunlari kaldırsammı

onur2580
bahsettıklerın artık her evde var hemde bazı evlerde 2 şer tane belkıde daha fazla.gelen görevlı kıl ve işgüzar biri deilse bişi olmaz

engelli maası

toptan ödeme 2022 alamadim onaylandi gün başladi

hayırlı olsun ozaman ben 6 sene sonra olucak ınsalllah

Üst Alt