Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin şikayeti üzerine bakım maaşım iptal edildi. Yeniden nasıl bağlanır?

eryener

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Eşim beni şikayet etti emniyette bakım ücretini iptal etti. Iptal dilekçenin iptalini yaptı maaşım bağlanmadı.. Ne yapmam gerek.. Bakıcı değişikliğini nasıl yapılır annem 75 yaşında bakıcı olabilir mi.. Olursa eğer dilekçe nasıl başvurmam lazım.

Merhaba,

Benim bildiğim kadarı ile olur örneğin bizim memlekette 73 75 yaşında yaşlı bir kadın teyze engelli kardeşine bakıyor ve bakım parasını alıyor diye biliyorum.

eryener
heyet yaşına ragmen annenızn bakımı aksatmadan yapabılecegı kanaatına varırsa annenız bakıcı olabilir.eşiniz hangı gerekçe ile şikayet ettı bilmıyok ama kesıldıyse yenıden başvuru etmenız gerekıo

Maaş

Eşimin il hizmet müdürlüğüne maaşı durdurma talebi istemiş memur ise bakım ücretini iptal etmiş dilekçe verdiğimiz halde maaşımiz bağlanmadı ne yapmalıyım?

kim kime bakıyor . engelli kim ?maaşı iptal olan kim eşiniz neden şikayet etti daha net açıklarsanız cevap verebiliriz .

Ben engelliyim eşim bana bakıyordu bakıcımdır evdeki tartişmada il sosyal hizmetler müdürlüğüne gitmiş ve maaşı dondurma talebinde bulunmuş memur beyde olmaz iptal edelim demiş iptal etmişler benim ne yapmam lazım tekrar maaşın bağlanması için ne yapmam lazım?

eryener
Ben engelliyim eşim bana bakıyordu bakıcımdır evdeki tartişmada il sosyal hizmetler müdürlüğüne gitmiş ve maaşı dondurma talebinde bulunmuş memur beyde olmaz iptal edelim demiş iptal etmişler benim ne yapmam lazım tekrar maaşın bağlanması için ne yapmam lazım?

eryener
eşinizin yenıden bakıcı olmak ıstedıgnı söyleyıp başvurması gerekıo.gerçi istesede niye bırakmıstın dıede sorarlar.eşinizin iptal ettırmesı ii olmayık yeni basvuruda heyet bakım ederken vazgeçmıs ıptal ıstemıs gene ıptal ıster bakmaz die olumsuz görüşte verebilir yani ebm baglanmayabilir.

Nasıl olacak

Merhaba ben bakım maası almaktayız esimin ustun de anneside miras hisse tapu çıktı 19 donum tarla bırdedevre mulk onuda 25 bıne aldık termal 48/1 yılda7 gunluk bırde araba var maasın iptal olur mu bunlardan dolayı gelir olarak eşim ssk malulen 4600 TL maaş var 3 çocuk toplam aile sayısı 5 tır

eryener
ebmde rapordan sonra gelire bakıolar.eve giren tek gelir ebm hariç 4600 ise havada karada gelir şartı tutuo bişi olmaz.tarlanın olması değil gelir getirmesi önemli gelir getirmediği sürece bişi olmaz amma gelir getiriosa o işleme dahil edilir.termalde gelir getirmediği için ebm ye bişi olacağını sanmıom.gelir araştırmasında o tarla için tarım müdürlüğünden gelir getirip getirmediğine dair belge isteebilirler.

tarla gelir getirmedi diye hangi koyde soylemisler :) gunumuzun iktidarinin koyluye goz actirmayan gunlerde

70 yasinda dul kadin tarlasini kendi ekip bicerken kendi bagkurlu olmadan olen kocasindan olum maasi alirken

70 yasindan sonra bagkur primi ode odemezsen destek yok diye ektigi tarlar icin destek alamiyormus

Üst Alt