Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin üzerine kayıtlı aracı kendi üzerime almamın ne gibi faydası olur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ASİRAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ASİRAN

Yeni Üye
merhaba kardeşler her şey gönlünüzce olsun dileklerimle aranıza yeni katıldım..şimdiden hepinize teşekkür ederim...

----------

Benim sıkıntım 25 yıllık h sınıfı ehliyetine sahibim.. Eşimin üzerine kayıtlı arabayı kendi üzrime alsam bana ne gibi artıları olur. Otomatik vites olması şartı varmı? Beni aydınlatırsanız menmun kalırım. Birkez eşim yanımdayken durdurup hem eşime hem pana yaklaşık 1000 bin tl ceza kesildi..

Selam sol el hipoplazi(doğuştan parmaklar yok)ehliyet h sınıfı başka herhangi bir şey yazmıyor.

Siz bu zamana kadar hangi araçları kullanıyordunuz yasal olarak? Soruyorum ki, yanlış bilgi vermiş olmayayım...

Araç özel donanımlı statüde olamayacağı için, eşinizin aracını üzerinize almanın maddi hiç bir faydası olmaz.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri