Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimle 3. derece vergi indirimi alıyoruz. Benden daha çok kesinti yapılıyor?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
eşimde bende 3.dereceden vergi indirimi alıyoruz...
ikimizde öğretmeniz eşimden 22lira gelir vergisi kesilirken benden 48lira kesiliyor....
soruyoruz işte sen yüzde 20lik dilime girmişsindir diyorlar.
ama eşim şu ana kadar son bir yıldır benden daha fazla maaş aldı bu farklılığın başka nedeni olabilir mi?????????

ocak ayı maaş bordrosunu bekliyorum herşey sıfırlanacak ya o zaman netliğe kavuşturacaz bakalım inşallah çünkü o zaman ikimizdende aynı kesilmesi gerekiyor....yanılmıyorum değil mi??

sizin maaşınız eşinizden yüksekse kesilmesi normaldir..

aldığınız 30-40 lira para neyi hesabını yapıyorsunuz :D şaka bir yana eşiniz ve siz arasında illaki yaş farkı çalışma süresi erkek bayan oluşu gibi etmenler yüzündendir başka açıklaması olamaz sanırım

eşinizle aynı ekdersi alıp almadığınıza bakın, ve çocuk yardımı alıyormusunuz, alıyorsanız çocuk kimin üzerine kayıtlı? sanırım mesele bu ikisinde saklı.

ekders o benden fazla alıyor çocuk yardımını da o alıyor tek çocuk için e o zaman ondan daha fazla kesilmesi gerekmez mi??????????
bir tek ben 12yıllık o yedi yıllık öğretmen...maaş çok farketmiyor ama

bu arada olan 30 40lira olsun can sağlığı olsun ama vergi indiriminin işleniyor olması lazım yani ilerde erken emeklilik düşündüğüm için (ki nasip)o zaman şu kadar senedir vergi indiriminden faydalanıyorum demek istiyorum....
okulda engelli kadrosunda görünüyorum ama mebbis sayfamda engelli dgörünmüyorum o da kafamı karıştırıyor...hele ocak olsun halledecem hepsini inşALLAH...

yazmayı unutmuşum eşim çocuk yardımı aldığı için kesinti onda daha az görünüyormuş....
birde ben engelli kadrosundan atanmadığım için mebbiste engelli olduğum görünmüyormuş....
ama 2011den beri vergi indiriminden faydalanıyorum bu ayrı bi konu imiş....

Üst Alt