Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimle aynı kurumda çalışabiliyor muyum?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, ben ve eşim MEB bağlı okullarda memuruz. Ben 4.5 yıl önce görevlendirme dilekçesi verip kadromun olduğu okuldan ayrıldım. Bu süre zarfında evlendim ve eşim benim kadromun olduğu okula görevlendirmeyle geldi ve şimdi ben bulunduğum okulda sorunlar yaşadığım için görevlendirmemi iptal ettirip kadromun bulunduğu okula yani eşimin görevlendirmeyle çalıştığı okula dönmek için dilekçe verdim.bugun ilçe milli eğitim müdürlüğünden aradılar ve benim oraya dönmem durumunda eşimin görevlendirmesinin iptal edilip kadrosunun bulunduğu okula gönderileceğini söylediler. Eşimin kadrosu hizmetli benim kadrom memur. Böyle bir yönetmelik ve yasa var mı yoksa sorun çıkarmak adına mi böyle bir şey söylüyorlar. Bu konuda bı bilginiz var mı ?

Since1905OnLyGS
normalde bişi olmaması aynı yerde görev yapabilmenız gerekıo .karı koca eşler aynı okulda öğretmen olarak çalışanlar var. bi kamuda biri müdür ve eşide şef olarak çalısıo ikisde memur aynı odada aynı birimdeler .sizin durumu siz memur eşiniz hızmetlı oldgu için hizmetli olan eşinize memur arkadaslarınzın iş buyurması zorunuza gidebilir ve iş yerinde huzursuzluga sebebiyet verir düşüncesiyle öyle cevap vermiş olabilirler.yoksa niye aynı yerde çalısamaz desinler.

Bende onu merak ediyorum böyle bı yönetmelik mi var acaba onu araştırıyorum. Bizi tanıyanlar böyle bir şey olmayacağını bilirler ki zaten onun çalıştıği alan farklı benim çalıştığım alan farklı

Eşinizle aynı kurumda çalışa bilirsiniz bir çok kişi zaten eşiyle aynı kurumda

Üst Alt