Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimle bana araba çarptı. Faili meçhul! Haklarımız nelerdir?

Kazazede 2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2017yilinda eşimle bana araba çarptı kaçtı dosyamiz faili meçhul çıktı mağlubiyet raporlarimiz%8ve%183cocugum var 18yas altı küçük çocuğum 6aylikti benim maasim2800du eşim ev hanımı bekar alırım ve nezaman yatar güvence hesaptan para yardımcı olur musunuz pazartesi yolluycam

Karşı taraf %85kusurlu

Kazazede 2

yazdıklarına cevap almak için rapor tariihi senin yaşın eşinin yaşını belirtirsen 3 aşağı beş yukarı bir rakam belirlenir .belki yine birileri çıkar der hesaplama uzay bilimi nerden bu kadar kolay hesaplanır der .işlemlerin davadaysa çıkan paranın dava boyunca yıllık faizi bir miktar değiştirir onuda kdv artı vekaletle görmezsin sonuçtaeline aynı rakam geçer.sulhen çözümde ister sigortaya direk talepte bulun 45 iş gününde ödemeyi alırsın yada sigorta tahkime başvurursun 6 ayla 8 ayda işlem biter

ibrahim arslan

Kaza tarihi 09.06.2017 eşimin yaşı ozaman 38benim yaşım 40 di raporumuzda sürekli yaziyor

Faili mecul olduğu için dava acilmadi

Yani şahıs yok

8yil arama kararı var

merhaba kazazede 100/8 raporu eşininiki olarak yaklaşık alacağı rakam raporu 2018 asgari ücret üzerinden hesaplandığında 53 bin gibi bir rakam çıkar bunu az miktarda rapor tarihi etkiler 100/18 rapora 113 bin lira yaklaşık çıkar

işlemin avukataysa anlaştığın yüzdelik artı mahkeme harcı su parası bu parası o parası adı altında kesintiler ve yüzdeliğin kdv sini senden alır gerisini size öder işlem ister takipçi de ister sigortacı ister hasar danışmanı de anlaştığın yüzdelik neyse onu senden alır gerisini size ödenmesini sağlar ilk işlemi 2 yada 3 yıl süürdürür ikinci seçenekte işlem yapan 45 iş gününde dosyanı sonuçlandırır ödemeni sağlar işlem biter istersende daha detaylı görüşmek için tlfem paylaşımlarda var ara görüşelim

Biz evrakları yolladık avukat falan tutmdik biz yolladık güvence hesaba dosyalarımizi aracıda yok

Güvence hesabı aradım sizin kağıtların sadece imzası kaldı dendi ne demek istiyorlar başka bir şey soylemiyorla

Üst Alt