Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşinden boşanmış kadın annesinin maaşını ölmeden önce yada öldükten sonra alır mı?

Bakkalgazi

Yasaklı Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar eşinden boşanmış ve yalnız yaşıyan bir kadın annesini emekli maaşı alabilirmi ölmeden evvel bir hakkı varmı yoksa ölmesimi lazım annesinin ölmeden maaşından belli bir miktar bağlanılıyormu acaba bilen varmı?

Annesinin aldığı maaş babasından kalma ise alır, aksi takdirde annesi vefat etmeden alamaz.

Bende bu maaşı oldum olası anlamadım, ölen birinin maaşını neden başkasına verirler ki?

Öldüyse bitti, gitti.. 18 yaşına kadar ödenir bakmakla yükümlü olduğu insanlara, sonra tamamen kesilir, modern devletler bu şekilde yapıyor...

BaSKaN53;

mutlaka ölmesi lazım ölmeden alma ihtimali yokmu ?

Bakkalgazi;

Sağ bir insanın maaşını neden başkasına versin akıl alıyormu? veya annesi maaşımı alabilir diye vekalet verecek, yada bankamatik kartını verecek...

mutlaka ama mutlaka olmesi lazim iste:)
enteresan
maas almak icin birilerini oldurecekler:(

Alamaz! anne sağ iken bir kuruş bile alamaz.Annenin illa ölmesimi lazım diye nasıl sorulur anlamadım.Çok ihtiyacı varsa anneyle oturulur...

Üst Alt