Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski EKPSS kura başvurumda atanamadım. Yeni başvuru yapabilir miyim?

ferdaist

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
eski ekpss kura başvurum 28.04.2020 12.05.2020 atnamdım yensi atma için hkkım vr mı
yeni başvuru da
2020 EKPSS/Kura Başvuruları 13-26 Ekim 2020
Geç Başvuru tarihi 10-11 Kasım 2020 olarak belirlenmiş olduğu için yenisine başvurabilir miyim hakkım var mı

Sanırım hayır zaten yeni atanmışsın nasıl olsun öyle bişey büyük şans bak biz 85 le atanamadım atanamadık sınavdan eğer çok büyük bir problemin yoksa halkının kaybolmasın gir kadrona birdaha aynı şansı yakalayamayabilirsin yinede karismak gibi olmasın tabi ama sen bilirsin yinede

şimdi ben ortaöğreimden sınava girdim 17 Mayıs 2018 da 85 puan aldım 2018/2-EKPSS Kura
24 Aralık 2018 girdim atnamadım sonra 09.01.2020 2019 EKPSS Sınav Sonucu ile Yapılan yerleştirme sonuçlarında atanamadım bu yıl hakkım var mı tekrardan tercih için yoksa sınava gec kaldıgım için yani bilmediğim basvuru yapmadım bir daha ki seneye kaldı bir daha ki seneye önlisanstan denicem sansımı ama şimdi bu yılkı tercih hakkım var mı girebiliyormuyum ortaöğretimden onu öğrenmek istedim konuyu tam hakim olmadığım için yazmak istedim tekrardan kusura bakma

ferdaist

2018 EKPPS'de 3 atama yapılacak dendi fakat 2 tane atama yapıldı yani 2 tane tercih yaptık. Maalesef, yeni sınav iki yılda bir olacağı için 2022'i beklemek durumundasınız. Üzgünüm

Bilgi karışıklığı var sanırım konuda. Arkadaş atanamadım demiş ama sınavla mı yoksa kura ile mi. Hem kura hemde liseden sınava girmiş sanırım. Tam olarak hangisi? Sınavdan dolayı yapılan tercihlerde atanmadıysan bir dahaki alımlarda tercih yapabilirsin ama kura ile alım bir defa sadece.

hem kura oldu hemde sınav ile oldu ama atanamadım

şuan ki sınava girmedim basvuruyu kacırdım

bu yılkı sınava henuz gimedim basvuruyu kacırdım bide ortaöğretimden girmicem ön lisasımı yeni bitirdim eskiden ama ortaöğretimden girmiştim sadece bir daha tercih hakkım var mı diye sormak istedim yani eger bu yıl tercih olursa hakkım varsa tercih yapacam ortaöğreitmden eger hakkım yoksa 2022 oluyor sanırım yenikten sınava giricem 2021 de sınav olmayacagı için belki de olur bunu bilmiyorum

ferdaist

Kuraya sadece ilkokul mezunları girebilir diye biliyorum.
2018de sınava girdin mi? Girdin ise puan 4 sene geçerli oluyor. Atama dönemlerinde tercih yapabilirsin.

ferdaist

Bende kura ya girmeyi düşünüyorum ortaöğretim nasıl olacak bilgi verebilirmisiniz ilk defa gireceğim için bilmiyorum

ugur10

Kuraya sadece ilkokul mezunları giriyor. Ortaöğretimden girmen için sınava girmen gerekiyor.

sanırım bu gidişte basvurular yeni alınırsa o zman kacırmadan basvuruurum eger olursa sınava önlisastan

Üst Alt