Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski işyerimde vergi indirim hakkı kazanmıştım. Yeni işyerinde bu devam eder mi?

Poyraz_

Yasaklı Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Cümleten s.a arkadaşlar ; ben yüzde 44 engelli vatandaşım bundan yaklaşık 7-8 sene önce çalıştığım yerde vergi muafiyetine müracat etmiştim sonra mobbing yüzünden işi bıraktım .
şimdi tekrar başka biryere işe girme durumum var acaba vergi muafiyetim ne durumda işe girsem tekrar devam eder mi bu tarz şeyleri nerden nasıl öğrenirim acaba ???

Merhabalar,
Yeni çalıştınız iş yerinin bağlı olduğu gelir idaresi başkanlığına gidin. Durumunuzu anlatın. Ya üst yazı ile eski iş yerinizin bağlı olduğu GİB ten isterler ya da siz eski iş yerinizin bağlı olduğu GİB e dilekçe yazın onlar yazıyı yeni iş yerinizin bağlı olduğu GİB e bildirerek devam ettirirler.

Vergi indirimi için sevk kağıdı

s.a arkadaşlar şu an işsizim ilerde çalıştığım zaman vergi den muaf olmak için cuma günü heyete girecem engelli raporu alacam hastaneye gitmeden önce sevk kağıdını e-devlet kapısından alabilirmiyim ?
yada vergi dairesine mi gitmem lazım işsiz halde iken sevk kağıdı verirler mi ??

Üst Alt