Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski kimlikle bankada işlem yapabiliyor muyuz?

Eree

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
1 Ocak 2023 tarihinden sonra,yani son bi kaç günde eski kimlikle bankada işlem yapan oldu mu acaba, yılbaşı öncesi her ne kadar Süleyman soylu 1 ocaktan sonra bankalarda eski kimlik geçmeyecek dese de bu söylemin yasal dayanağı var mı, eski kimlikle bankada işlem yapan oldu mu acaba , kimliğimi daha değiştirmedim eski kimlikle bankaya gitsem işlem yaparlarmı para çekme vs

Eski kimlik geçecek desek eski kimlik ile gidecek misiniz ? Hadi gittiniz diyelim. İşlem yapılmadığını var saydığımızda bize gelip laf etmezsiniz sanırım. Ayrıca halen neden kimliğinizi yenilemediniz o da ayrı durum. Bankada çalışan memurun insiyatifi olur mu bilemem. Kısacası ne desem yalan olur. Ama riske girmeye gerek yok bence. İyi akşamlar.

Siz ilk mesajımı okumadınız galiba veya okudunuz ama anlamadınız!!
Şöyle dedim ben,son günlerde eski kimliğiyle bankaya gidip işlem yapan varmı dedim

Konu hakkında bilginiz varsa cevap yazın,bilginiz yoksa da sırf yazmak için yazmayın

hakikaten merak uyandirmasi lazim gelen konu
alman arkadasimiz banka calisani olarak bu konuda karsilastigi olaylar olmasi lazim

Sizde gerekli olay için haberleri görmenize yasa çıkmasına rağmen saçma sapan konu açmayın. Öyle soruya öyle cevap. Kanun çıkmış hala işlem yapanlar var mı diye soruyorsunuz. Bankada çalışıyorum. Yapılmıyor işlem gelenleri geri gönderiyorsunuz bankaya gidebilecek durumunuz var ise nüfus müdürlüğüne giderek kimliği yenileme imkanınız da var demek ki.

Buna rağmen halen terslerseniz asıl sizin anlamanızda sorun olduğunu düşünürüm açıkcası.

Siz gidin yaparlar işlemi :D istediğiniz yorumu göremeyince zıtlaşırsınız tabi git bakalım eski kimlikle sana ne anlatılsa anlatılsın nato mermer nato kafa kendi kafanızın dikine gideceksiniz. Kolay gelsin size. Biri çıkarda belki ben eski kimlikle işlem yaptırdım deyip sizde gidersiniz. :D :D :D

Alman

Demek ki boş konuşmuşsun hiç bişey bilmeden sırf konuşmak için yorum yapmışsın.
Bugün Ziraat Bankasına gittim, sizin olmaz dediğiniz eski kimliğimle işlem yapıldı

Teşekkür ederim, evet bugün gittim bankaya eski kimlik ile işlem yapıldı.

Hukuk kanun tanımaz bu hükümet yetkililerinden Süleyman soylu 1 ocaktan sonra bankalarda eski kimlikle işlem yapılmayacak demişti, kanunsuz konuşup milletin kafasını karıştırdı

Sonuç olarak bankalarda eski kimlikle işlem yapıldı

Üst Alt