Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski raporları e-İmzalı raporlara dönüştürebilir miyiz?

kmlklc

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Benim Aralık 2018 tarihli raporum var. Hastaneye dilekçe yazıp, bunu e-imzalı rapora çevirme durumum var mı? E-nabızda görünüyor ancak PDF olarak çıkmıyor, eski raporu hastanede aslı gibidir kaşesi bastırıyorum. İşin doğrusu PDF rahatlığına hoşuma gider.

Bunun bir kolaylığı yok mu?

bildiğim kadarıyla raporu e-imza veya mobil imza ile enabıza giriş yaparsan göruyorsun ben bi donem mobil imza kullandım o sıra istirahat raporlarımı dahi çıkartıyordum belge olarak

ıslak imzalı raporlar e rapor sistemine girmez ulusal engelli veri tabanına işlenirler
2\20\2019 tarihi sonrası raporlar e rapor sistemine girmiştir raporunuzun alt kısmında e imza yazmayıp ıslak imza varsa o rapor e rapora girmez
ama geçerlidir sorun olmaz .

E Rapor Hakkında

Merhaba sağlık bilgi sistemlerinde e rapor a nasıl kaydınızı yapıyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar, 2016 yılının 10. Ayında aldığım sürekli yazılı engelli raporumu, rapor aldığım hastaneye başvuruda bulunsam, raporumu barkodlu olarak güncelleyebilir miyim?

Beylikduzu
Evet aynen böyle arkadaşlar, hastahaneden teyit ettim, aynı cevabı verdiler, ıslak imzalı raporlarınızı sadece e nabızda rapor numarası olarak görebililirsiniz

kazazede

Teşekkür ederiz üstadım ama otomobil alırken e devlet den görünmesi lazım vs diyerek zorluk çıkarıyorlar!!

Bununla ilgili vergi dairesinden, bu raporla bu kişi vergi indirimine hak kazanmıştır tarzında yazı alınabilir mi?

dreamchat
Vergi dairesi gereksiz yere zorluk çıkarıyor, halbuki hastanedeki kayıtları görebiliyorlar ama yine de hastaneye yazı yazarak raporu teyit ettiriyorlar, gereksiz yazışma yapıyorlar, hastanedeki görevlide bundan şikayetçi, o kadar çok rapor doğrulatmak için yazı gönderiyorlarki diyor, ıslak imzalı raporların e devletde görünmesi imkansız bir şey, e imzalı raporlar e devletde görünüyorlar.

Dün eski adı Okmeydanı Devlet Hastanesi, yeni adı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesine gittim ve sağlık kurulu yetkilisine sordum, raporumun E rapor ne ise orada zaten gözüktüğünü söyledi, güya raporları sisteme yeni girmişler yakında gözükür dedi! Bu bana pek inandırıcı gelmedi ama zamanla göreceğiz.

Bu bahsettiği e rapor ne oluyor acaba bilen var mı arkadaşlar?

[FONT=sans-serif]2019 öncesi raporlar e devlette görünmemektedir ve hastahanenin dediğine göre görünmeyecektir. Rapor yenilenirse görünür. E-imza veya farklı bir şifre ile e-Nabız girildiğinde engelli raporun detayını değil sadece rapor numarasını ve hastahane bilgisi görünmektedir. Çıktı veya pdf yapılamıyor ancak ekran görüntüsü alınıp çıktı alınabilir. Bunu da pek kimse dikkate almaz sanırım.[/FONT]

leaderboy 2011 ve 2014 yılında aldığım engelli raporları sadece rapor no tarih ve hastane adı olarak görünüyor. Rapor verilmiyor. O yüzden 2019 yılından önceki engelli raporlar görünmüyor. Aynen yazdığınız gibi...

Üst Alt