Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski raporum sağlam raporu verildiği için iptal edildi geri ödeme istenir mi?
Arkadaşlar 2011 de %60 oranında ki raporum iptal oldu sebebi ise 2012 de yeni heyet başvuru raporunun %14 düşürülmesinden dolayı haksızlık yapıldı şahsıma hak ettiğim oranlar verilmedi hastane rüşvetle rapor veriyordu para verene rapor vardı fakat yeni rapor aldım 1 hafta önce%92 oranın da sürekli bakanlık sağlam raporu yüzünden parayı geri idea ister mi isterse hukuki hakkım nedir vakif personeli hastaneye dava açabilir hakkimin olduğunu belirti dedi teblikat gelirse mahkemeye verin engeli olduğum halde sağlam gösterildim olay bu yardımcı olun lütfen akıl verin
%40 altındaki engeli raporu sosyal yardım vakfına verilir mi verilmez mi hastaneden elden teslim ediliyor şahsa bunu vakifa götürmek lazım mı ?
Ferda.anil
öncelıkle son alınan raporlar geçrli olur her zaman.sizin ilk rapor %60 oldugu için vakıf kabul etmiş ve maaş bağlanmıs.2012 niye aldıysanız aldıgnız raporda ise %14 düşüş olmuş 40 dan az oldugu için ve alınan her yenı rapor eskının hükmünü kaldırması sebebıyle.sizn maaşın kesılmesı gerekıodu siz bildirmemişsiniz 2012 den bu yana heç kontrola gelmedıelr mı.şimdide yeni rapor alıksınız %92 olarak bu rapora göre maaş devam ederde 2012 den bu yana kadarkıler ne olur bilemıom.normalde vakıfın inceleme etmemesı yüzünden ceza almamanız gerekıo ama maaş baglanırken imza attıgınız belgede .gelir şartım rapor yüzdem değişirse vs vs gibi değişimleri bildirecem dıe ımza attıysanız iş biraz karışır.
not: hastanede size göre sizin hakınızn verılmemesı raporların rüşvetle verılmesı vakfı ilgilendırmez vakıf sizden istediği en az %40 olan rapora bakar.kısaca devlette işlemler resmı belgelere resmıyete bakar.drler muayne ettık der hastane heyetıde muayene sonucuna göre bu raporu hakettı der çıkar işin içinden.
Benim rapor tarihim 2011 ama aktifleştirme tarihi 2013 ben %14 raporu aldığim zaman maaşım aktif değildi ki 2013 de tekrar dan raporu aslı gibi yapıp goturmemi istediler hastane posta yoluyla gönderdi vakifa yani 3 yıl rapor eksik evrak nedeniyle askıda kaldı o süreçte yeni rapor çıkardım işte %14 çıktı benim raporum aktif olsaydı zaten Yeni Rapor almazdım ki ayrıca Raporlar o dönemde Vakıfin sisteminden görünmüyor su o yüzden dedi aslı gibi yap getir burda benlik suç Yok vakıf suçlu
Son aldığım rapor için imza attım belgelere%92 puan olan için imza aldılar vakıf öncekilerde imza filan yok tek %60 aktifti o kadar oda 2013 den sonra zaten maaş bağlandı
Ferda.anil
son aldıgın %92 rapordan öncekı raporun %60 ise rapordan dolayı bişi olmaz .maaşın baglanması için gereklı rapora yetıo.son aldıgnda %92 artık bundan sonra bu 92 geçerli olur.verdiğin bilgilere göre senınde söyledgın gibi senın suçun yok
%40 altındaki engelli raporu hastane yoluyla vakifa gönderilir mi elden mi hastaya ve
2012 de %14 sürekli engelli raporu hastaneden aldım şahsıma elden verdiler vakifta götür bildir de Bilgisini söylemediler daha sonra 2011 de aldığım %60 rapor 2013 yılında Aktif oldu 3 yıl sonra maaş aldım bu 2021 yılında%60 rapor iptal edildi gerekçe%14 rapor oldu vakifa bildirmeniz gerekmektedir söylendi bunun bilgisini vermediler 34 35 bin tl geri ödeme talep ediliyor sonda yeni rapor aldım %92 kısmı bağımlı %14 aldığım Zaman da rüşvetçi hekimlere denk geldik o zaman da hastaydim rapor verilmedi hak kaybı yaptılar mağdur oldum şuan süreç ne olur