Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski raporum sakatlık indirimi başvurusu için geçerli olur mu?

geçmez arkadaşım
kendi işyerinden Kurumundan Çalıştığına dair yazı alıp Defterdarlık Gelirmüdürlüğüne Başvuracaksın

eski raporum %43 3.defa baş vurdum ama yok %20-%25-%32 virdiler?
4:defa eski raporumu zorla vereceğim.

almazsa karakola gideceğim

%43'lük raporunuzu hangi tarihte almıştınız? 16 Temmuz 2006'dan sonra alınmışsa, bir ihtimal şansınız var, ama daha eski tarihliyse, maalesef rapor bir işinize yaramaz. Yeni rapor almanız gerek...

16 temmuz 2006 tarihli resmi gazetedenin en alt maddesinde kazaılmış haklar kısmında diyorki %40+sürekli özür raporu sürekli raporu olan kişiler, bu raporu haketmişlerdir 2006 yılından önce veya sonra olması önemsiz ve bu raporu kullanabilirler yeni rapor istenmesi zorunlu değildir
ben bu şekilde anladım, fakat bu konuda kimse kılı kıpırdatmıyor resmi kuruma gidiyoruz (2006 yılı kanun deyip ne oldugunu bile bilmekdikleri kanunu gerekçe gösteriyolar)

Bülent 16 temmuz 2006 tarihli gazeteyi inceler misin bu konuda kazanılmış haklar konusunda bişeyler yapalım....

raporda süreklidir kısmı işaretli deyilse ve%40 deyilse yeni rapor istenir diyor gazetede,

bu işte mantık yok zaten; örnegin 2006 dan önce alınmış raporla vergi indirimine başvurup kazanan kişide bir hak kazanmış durumda ozaman bu kişidende yeniden tüm vücut engel kaybını raporla belgelemesi istenmesi gerekmete değilmidir arkadaşlar

lütfen bu resmi gazetedeki maddeyi herkes okusun hakkımızı alalım....

özel sektörede başvursak 2003 tarihli rapor bir işe yaramıyacakmı ?

özel sektörde ben çalışıyorum 2005 te aldığım raporla demek ki kabul ediliyor özürlü kadrosundan :)

özel sektörde kabul edebilirler.fakat en önemlisi vergi indiriminde defterdarlık kabul edecek mi? bu önemli.

etse nolacak ki zaten kuşa çeviriyo oranları :)

Üst Alt