Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski tarihli raporların e-Rapor ve ulusal engelli veri sistemine kayıt edilememesi!?

aliclk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
- iki adet raporum var;
1. si 2003 tarihin de alınmış %50 engelli raporum. işkur için alındı.
2. si 2004 tarihin de alınan yine %50 rapor. özürlü kimlik kartı için alındı.
her iki raporum da SÜREKLİ ibareli.
yakın dönem de mevcut raporların E-RAPOR ve Ulusal Engelli Veri Bankası sistemlerine kayıt ettirilmesi ihtiyacı doğduğundan (istanbul Kartı güncellemesi için) raporları almış olduğum hastanenin heyet kalemine müracaat ettim ve raporların ilgili sistemlere kayıt edilmesini talep ettim (raporların asılları elimde mevcut) yetkili memur bana 2010 yılından önceki raporların hastane yönetimin almış oldu karar doğrultusunda sisteme eklenemeyeceğini yeniden rapor çıkartmak için heyete başvurabileceğimi söyledi. gerekçe olarak da 2010 tarihinden önceki kayıtların ellerinde bulunmadığını söyledi. ve tabi ki herhangi bir işlem yapmadı. sonrasında CİMER den yaptığım talep doğrultusunda da olumsuz yanıt verildi ilgili hastane tarafından.
Ayrıca aynı hastane 2013 yılında çalıştığım kurum aracılığıyla silah taşıma ruhsatı için girmiş olduğum heyet raporunu bahane ederek sağlıklı olduğumu engellilik için ise yeniden heyete girebileceğimi belirten cevabi bir mail atmışlar bana. bu bahsettiğim durum hakkında mevzuatlar çerçevesin de yorum öneri ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Saygılarımla.

şu sorunlarınızı yazarken anlaşılır yazsanız burdaki arkadaşlar müneccim değil sonuçta bende 2 tane rapor aldım hem silah bulundurna hemde özel tertibatlı araç kullanabilir raporu ordaki memur sen sağlamsın diyemez sana yazılı beyan verebliyormu hayır ezbere sallıyor ben 2016 da aldığım raporu e nabız a işlettim sadece iett akbilde işe yaradı

yeterince açık yazdığımı düşünüyorum.

Üst Alt