Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski tarihli raporumla yeni araç ve ehliyet alabilir miyim?

emir79

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
selam 2013 yılında aldığım ötv muafiyetli araç ve h sınıfı ehliyet alır ibareli raporla aldığım ehliyetimi yine aynı raporla değiştirebilirmiyim? değiştiremezsem özelden alacağım h sınıfı ehliyet alır ibareli raporla ehliyetimi yeniletebilirmiyim.?
Teşekkürler...

emir79 ötv muafiyetliaraç ve h sınıfı alır raporunla değiştirmiyeceksin zaten ehliyetini.
eski ehliyetini yenisiyle değiştirmek için ilk önce aile hekimine gidiyorsun engelliler için sürücü olur raporu çıkarıcam diyeceksin ehliyetimi yenileyecem deyeceksin,oda sana zaten hazır olan evrağı bilgisayardan çıkarıp seni uzman hekime sevk edecek o raporla ister devlet hastanesine istersen özel hastaneye gideceksin ( ben özele gittim 3 doktor muayenesi için 150 lira ödedim) oradanda sen il sağlık müdürlüğüne gideceksin orada senin engelliğine göre uygun kodlar verecekler bu kodların yazılı olduğu evrakla kimliğini yenileyebilirsin.

2016 tarihli rapor ve h Sinifi ehliyetim var, o tarihte araç aldım 2021 ocakta 5 yılım doluyor, şimdi bu rapor ve ehliyetle yani araç alma da sıkıntı olurmu? Ehliyet yenilemek için rapor alırken tek raporda hem araç raporu hem de yeni h sinifi ehliyet alabilecegimiz tek raporla halledebilirmiyiz?

emir79

Sakatlığınız/kısıtlılığınız hangi uzvunuzda? Raporlarda hangi ibareler var?

Üst Alt