Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresi 31 Aralık 2022'ye kadar uzatıldı

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,398
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresinin iki yıl ileriye atılarak, 31 Aralık 2022'ye uzatıldığını bildirdi.

Yapılan açıklamada, Açıklamada, "1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen eski sürücü belgelerinin yeni tip sürücü belgeleriyle değiştirilmesi sürecinde vatandaşlarımızın başvuru yoğunluğundan kaynaklı yaşayabilecekleri mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla eski sürücü belgelerinin değiştirilme süresi Bakanlığımızca 31 Aralık 2022'ye kadar uzatılmıştır" denildi.

BBC

sayın yayın yönetmenim merhaba benim 1995 yılından beri b ehliyetim var..sağ polio sekeliyim..beni hatırlarsınız emekli olmadan önce size çok şey sormuştum..hatta polio sekeli için tablo 3.4 değilde tablo 4,1 den değerlendirilmiştim..şimdi sormak istediğim h ehliyetine geçsem mi ne düşünürsünüz.çoğu tanıdık mis gibi b ehliyetin var kurcalam diyor.

Merhaba bu durumda bu yıl sonunda aracımızın 5 yılı doluyor ehliyet değiştirmeden Yeni araç alabilimiyiyiz 2020 Aralık ayı itibariyle teşekkürler saygılar

Arkadaşlar ayrıca normal nüfus cüzdanlarını değiştirme son tarihi 2023oldu bilğinize

Sizce nasıl hareket edelim.Ehliyet yenilemenin şu anda bize faydası olur mu.?

H sınıfı engelli ehliyeti var. Sağ ayak kısalıpından. Aparat ile ötv indirimli araç alınabiliyor. Bu durumda yeni ehliyet almak gerekiyor mu illa?

Benimde ehliyetim var ama arabam yok haliyle kullanamıyorum ehliyetimi. Değişmem mi lazım?

Üst Alt