Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskiden aldığım düşük oranlı rapor yeni aldığım raporu etkiler mi?

fb1973

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

13.02.2009 tarihinde Göztepe eğitim Araştırmadan %51 sürekli raporu aldım.
Teşhiste : Sağ spastik hemiparezi,hemiatrofi,cerebral palsy sekeli diyor

buna göre vergi indiriminde dusus olur mu ?

Birde 1997 yılında basvurduğumda %34 vermişlerdi bu rapor yeni raporu etkiler mi eski raporda direk ankarayya yolladıklarından dolayı hastaneden ne derece yazıdıgını bilemiyorum

herkese şimdiden teşekkürler

en son rapor önemli... 2006 senesinde %43 2008 senesinde bende değişiklik olmadıqı halde ( sol el parmaklarım yok) %56 rapor verildi. Vergi indirim hakkını yenı elde eddim. 2008 senesinde bana verilen raporu defterdarlık verdım. 10 gün sonra işe baŞladıqım yere yazı qeldi %56 oranında 3.cü sınıf vergi indirimden yararlanmaya hak kazandınız gibi bir ibare wardı. son rapor qeçerlidir. anlicanız.

dip not: elinizdeki rapora defterdarlık el koyuyor. ankaradan orjinal raporu istiyorlarmıs. defterdarlık(vergi dairesi) siz istedınız takdirde size raporun tasditli fotokopyasını veriyor.

benim de sağ hemiparazi orta derede olarak ankaradan onaylandı ama %40 vergi indirim belgesi olarak 2006 aldım az %34 Orta % 40 Kötü %80 anladıgım kadar raporunda orta yazarsa kurtarırsının gibi geliyor

Merhabalar

VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Üst Alt