Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskiden aldığım vergi indirim raporum vergi indirim başvurumda ne ifade ediyor?

merol

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi akşamlar birkaç sorum var bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
[FONT=sans-serif]
2002 yılına aldığm % 65 görme raporum var.2004yılında da %40 vergi idirim raporu aldım( ikiside sürekli)[/FONT]

[FONT=sans-serif]
Ancak 2014 yılında 3 Defa geçirdigim belFıtıgı ve disk kayması sonucunda %13 bir rapor daha aldım ve raporlarımı birleştirilmesi gerektiğini ögrendim.sağlık müdürlüğne başvurduğuda bana parorumun eski olması ve yeni kanundan dolayı yenilemem gerektiğini söyediler tıp fk.başvuru yaptım ve iki rapormu birlştierek ana tekrar %70 rapor verdiler ancak 2015 yılında tüm raporl incelemeye alınmış çoğu kişinin iptal olmiş diye duymuştum bana ve benimle rapor alan herkese o yıl verilen rapor 2 yıl süreli idi.şimdi yeniden başvuracagım.esas sormak istediğim 2004 yılındaki verği indirim raporum hala geçerliliini koruyormu.yeni rapora göre tekrarmı alacagım. Eski raporunun geçerliliği bittiği .Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.[/FONT]

merol

Yani eski raporlarınızla defterdarlığa başvurup sakatlık indirim hakkı elde etmiş değilsiniz. Eğer böyle ise, o zaman bugün yapacağınız vergi indirim başvurusunda eski raporların hiç bir kıymeti harbiyesi olmayacak. Yeniden rapor almanız ve defterdarlığa başvurmanız gerekecek

Vergi indirin raporum var indirimden yararlaniyorum

Yani 2004 yılındaki raporum geçerliliği var değilmi çalıştığım iş yerinde bordroda vergi indirimi görünüyor

@merol iyi aksamlar sizede

2004yılında almiş olduğunuz vergi indirimi geçerlidir. 2015 yılında almış oldugunuz rapor yeni yönetmenliğe göre verilmiş süresi bititiğini belirtmişsiniz

Yeniden bir rapor alırsanız ve buna istinaden %60üzeri bir raporla deftarlıga başvurdugunuzda 2 derece vergi indirimi alırsanız emeklilik kriterleriniz degişir ve dahaz yıl ve hizmet yılı ile emekli olursunuz. Sgk giriş tarihiniz gün ay yıl nedir

Ve toplam şu anki gününüz kaç

Bu raporları emekli olabilirmiyim

Ilk prim yatmas17 Eylül 1997 i girişim 6000 prim günüm var 3derece indirim den yararlaniyorum şuan

Yeni alacağım sağlık kurulu raporu ile tekrar vergi indirimi almak zorundayım 2004 teki sürekli raporum geçerli mi acaba

merol elinizdeki vergi indirimiyle SGK emeklilik talebinde buluna bilirsiniz şartlarınızda oluşmuş SGK giderken sadece vergi indirimi belgenizle baş vurun raporunuzu vermeyin

Üst Alt