Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskiden işyerim vardı. Geriye dönük sakatlık indirimi alabilir miyim?

xirzoop

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
tükenmekte olan mesleklerden biri olan mukarnas zanaatkarıyım (İslam sanatında mimari yapılarda görülen geometrik bir bezeme çeşididir) 10 yıl evvel kendi adıma açtığım küçük işletmede bağkur lu olarak çalışmaktayım. işletmeyi açmadan evvel engelli olmama rağmen normal kişi olarak açtık dosyayı dolayısı ile bunca yıl (varsa) hiçbir kolaylıktan faydalanamadık şimdi geriye dönük 30.000 tl ye yakın vergi ve bağkur borcum birikti ikisini her vatandaşa sağlanan genel bir vergi affı ile taksitlendirdik inşallah ödeyeceğim. hiç kolay olmayacak benim için yılın büyük bir bölümünü iş yapmadan geçiriyorum ve artık makinalar cnc vesayireler işi elimizden almaya başladı çok şükür şuan elimizde bir iş var yapıp odeyeceğiz borcumuzu inşallah.

benim sorum engelilik durumundan dolayı geriye dönük vergi ve bağkurumda iyileştirme yapılabilirmi? ve bunlardan nasıl faydalanabilirim?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Üst Alt