Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskişehir osmangazi tıp fakültesi'nden özür raporu alan var mı?

ozlemsgn

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar salı günü heyete giricem bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirmi? heyette muayene olunuyormu yoksa eski muayenelerine bakıp mı karar veriliyor? benim durumumun araştırılması gerekiyor.araştırdığım kadarıyla üstün körü yapıyorlarmış..çok ilgilenilmiyormuş diye okuyorum.20 günden aşağıda oranınız çıkmaz dediler ameliyat olmam gerekiyor.asıl başvuru sebebim bu rahatsızlığımın araştırılması.ameliyatla bile yüzde yüz düzelme bekleme dedi 2 doktorumda kbb ve psikayatriden giricem psikayatride bir sorunum yok ama belki etkisi olur diye aldım randevumu ne gibi sorular soruluyor nasıl bir muayeden geçiyor merak ediyorum sağ kulağımda işitmekaybım varken sol kulağımda çok şiddetli zonklama şeklinde ağrılarım var sağ kulakta ileri derece mikst tip işitme kaybı sol kulağımda snik hafif işitme kaybı çıktı.ve yumuşak damak eksikliğim mevcut doğuştan.yardımcı olursanız sevinirim.

bide yanımda götüreceğim fotoğların son 6 ay olması şartmı elimde var ama 6 aydan öncedir.tekrarmı çektireyim.

önceden sitede bayan vardı as26 diye eskişehirli o ordan rapor almıştı eskişehirli ve dernekle irtibatlıysan ismi ayşe.

Üst Alt