Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskişehir veya yakınlarında psikiyatri doktoru önerebilir misiniz?

berke26

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
97
Eskişehir'de yaşıyorum. Yıllarca öncelikle anksiyete olmak üzere birkaç rahatsızlıktan psikiyatri tedavisi gördüm. Ama şu ana kadar gittiğim neredeyse hiçbir psikiyatri doktorundan memnun kalmadım. Seneler önce Ankara'da bir hastanenin psikiyatri polikliniğine tavsiye ve sevk ile gitmiştim. O hastanenin doktorlarından gayet memnun kalmıştım ama orası çocuk psikiyatrisiydi.

Tercihen Eskişehir, yoksa Eskişehir'e ulaşımı kolay ve yakın yerlerden (Ankara, Kütahya, Bilecik) önerebileceğiniz bir doktor ya da hastane var mı? Zamanında birinden Polatlı Duatepe Hastanesi'nin psikiyatri bölümünün iyi olduğunu duymuştum ama detayını araştırmadım. Bu hastane ve psikiyatri polikliniği hakkında bilginiz var mı?

Trene bin istanbul erenköye gel. Hayatımda ilk kez doktora gittim. İyi geldi.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Eskişehir ve çevresi bilgim yok ama nereye gidersen git ilaçlar aşagı yukarı aynı. Önemli olan doktora kendini ifade edebilmen. Ve ilaçlarını düzenli kullanman dır.

@gökhan 563456,

Üslubum için kusura bakmayın ama insan ile doğru düzgün iletişim kurulur. Buradaki doktorlar insanlıktan nasibini alamamış maalesef. Rahatsızlığımı söyleyince gülen mi dersiniz, müdahale edilmesi gerekirken kapı dışarı eden mi dersiniz, odaya girer girmez beni bile dinlemeden ve incelemeden direkt teşhisi koyup ilacı yazan mı dersiniz, hepsiyle karşılaştım maalesef. Benim o kadar büyük bir şikayetim yok çok şükür ama yakın arkadaşımın ninesi var demans 3 ve şizofreni hastası. Kadın fenalaşınca mecbur doktora götürmüşler, doktor kaç yaşında ağır hasta kadına bile bakmadan kapı dışarı etmiş.

@furkander33,

Peki İstanbul'a gitmişken Bakırköy'e de bilgi almak için uğrasam tavsiye eder misin? Yoksa anksiyete için ağır mı gelir?

Anlıyorum seni kardeşim. Malesef mesleğini kötüye kullanan sozde doktorlar var. Özellikle devlet hastaneleri babalarının malıymış gibi takılıyorlar. Eğer maddi durumun biraz iyiyse özelden yardım alabilir sın. Anksiyete fazla agır bir hastalık değil. Bana sorarsan ilaç tedavisi de çok önemli ama senin durumun da olsam psikolog tan yardım alırım. İlaç bir yere kadar. Psikolog seni dinler ve yol gösterir ben devlette psikoloğa gittim bir ara ve faydası fazlasıyla oluyor. İzzet Güllü yü takip ediyormusun bilmiyorum ama alanında çok uzman bir psikolog yazdıgı kitaplar da var. Binlerce insan onun videolarını izleyerek panik atak anksiyete vb durumlardan kurtuluyor. Takip etmeni tavsiye ederim. Ben psikoz hastasıyım ilaç olmadan olmuyor ama senin durumun daki vakalar ilaçsız da çözüle biliyor.

2 farklı psikologa gittim ve kısmen faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Şahsen anksiyete ve depresyon gibi rahatsızlıklarda majör seviyede olmadığı sürece ilaca gerek olmadığı kanaatindeyim. Özellikle de doktorların şeker gibi yazıp hastaların da böyle kullanmasına karşıyım. Bana psikologlarımın ikisi de ilaç desteği ile psikoterapinin daha etkili olacağını söylediler. Yani ben de karşıyım ama motivasyonum bu benim.

Tavsiye için teşekkür ederim. En kısa zamanda araştıracağım.
Bir de size de geçmiş olsun.

Üst Alt