Eskişehir'de yaşıyorum. Yıllarca öncelikle anksiyete olmak üzere birkaç rahatsızlıktan psikiyatri tedavisi gördüm. Ama şu ana kadar gittiğim neredeyse hiçbir psikiyatri doktorundan memnun kalmadım. Seneler önce Ankara'da bir hastanenin psikiyatri polikliniğine tavsiye ve sevk ile gitmiştim. O hastanenin doktorlarından gayet memnun kalmıştım ama orası çocuk psikiyatrisiydi.
Tercihen Eskişehir, yoksa Eskişehir'e ulaşımı kolay ve yakın yerlerden (Ankara, Kütahya, Bilecik) önerebileceğiniz bir doktor ya da hastane var mı? Zamanında birinden Polatlı Duatepe Hastanesi'nin psikiyatri bölümünün iyi olduğunu duymuştum ama detayını araştırmadım. Bu hastane ve psikiyatri polikliniği hakkında bilginiz var mı?
Tercihen Eskişehir, yoksa Eskişehir'e ulaşımı kolay ve yakın yerlerden (Ankara, Kütahya, Bilecik) önerebileceğiniz bir doktor ya da hastane var mı? Zamanında birinden Polatlı Duatepe Hastanesi'nin psikiyatri bölümünün iyi olduğunu duymuştum ama detayını araştırmadım. Bu hastane ve psikiyatri polikliniği hakkında bilginiz var mı?