Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskişehir'de özel eğitim için nereyi tavsiye edersiniz?

Sevgi Özel Eğitim Vakfını diğerlerinden ayırmak gerekir, ki biz daha önce belli başlı olanlarını denemiştik, hatta sahte ımzayla devlete fatura kesmişlerdi çocugumuz adına mahkemelere bile çıktık bunların yüzünden. 2,5 yıldır Sevgiye gidiyoruz gayette memnunuz. Hafta içi sabahtan öğlene veya öğlenden akşam 5 e kadar eğitim verilmekte. Tavsiye ederim.

@umut2001
belli başlı olanlarını derken nereleri kastettiniz? bizde bu konuda bayağı sıkıntı çektikte o yüzden soruyorum...
birde sevgiyi daha önce duymuştuk ama araştırma fırsatımız olmadı.servis gidiş geliş ortam bina rahatlığı olsun fizyoterapistler çalışanlar ve en önemlisi hizmet kalitesinden bahsedebilir misiniz? çünkü eskişehirde sizde bilirsiniz az çok kaliteli fizik tedavi merkezi bulmak zor.
özelden mesaj atabilirsiniz.

merhabalar 3 yasında olan oğluma asperger tanısı ile hastaneden engelli raporu aldık. Su ansa gelibolu çanakkalede oturuyorum. Ancak özel eğitim alması maksadıyla eskişehir'e gelmek niyetindeyim. Eskişehirde bir cok okul bulunmakta ancak okullar hakkında internet üzerinden pek fazla sey öğrenemedim. Sizlerin Eskişehirde tavsiye edebileceği eğitim merkezi varmı? Yardımlarınıza cok ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...

eğitim için eskişehire gelmenize gerek yok bence..bulunduğunuz yerde de size eğitim verebilecek birçok özel rehabilitayon merkezi olduğunu düşüyorum.. şayet ilçenizdeki yada civar ilçelerdeki RAM (rehberlik araştırma merkezi) a giderseniz size size özel eğitim raporun da ve kurum listesinde yardımcı olacaklardır..kolay gelsin..

Üst Alt