Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Esnaf bağkur emekli maaşı ne kadar olur?

mehmet abi

Üye
Konular
74
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar arkadaşım isteğe bağlı bağkur yatırmakta nasipse bağkurdan emekli olacağını,fakat maaşının ne kadar olacağını bilmediğini,acaba esnaf bağkurun en düşük maaşını mı alacağını soruyor ? acaba esnaf bağkurla isteğe bağlı bağkurluluk aynımıdır maaşı kaç tl olur saygılar teşekkür ederim....

ben 10.2012de emekli oldum maaşım 578tl+28tl ek ödeme olarak bağlandı pirim günüm 4500.

teşekkür ederim aslan aslan kardeş acaba siz isteğe bağlı bağkurdan mı yoksa esnaf bağkurdan mı emekli oldunuz ? yoksa ikiside aynımıdır ? şu anki maaşınız kaç tl dir ? çok teşekkür ederim saygılar ...

slm arkadaşlar ben esnaf bağkurdan 2013 1.ay emekli oldum maaşise 651 tl bağlandı

teşekkür ederim erkan kardeş acaba esnaf bağkur ile isteğe bağlı bağkur arasında maaşş farkı varmıdır ? ikiside aynı maaşı mı alır ? teşekkür ederim ...

Evet az kardeş istee bağlı da aynı mı diye soruyor arkadaşım maaş lar düşük ne yazıkki dahada düşecek diye söyleniyor 350 400 tl ye kadar .sayın bülent ve ilker abilere sormak isterim acaba 2008 den önce ssk lı olanlar'ın maaş bağlama oranları yüzde 60 olarak bağlanmıyormu ? yüzde 60 olarak bağlanmıyacakmı ? yoksa 2008 sonrası yatırılan pirimler maaş bağlama oranlarını düşürüyormu saygılar teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum saygılar..

Değişeceğini zannetmiyorum evet az kardeş istee bağlı da aynı mı diye soruyor arkadaşım maaş lar düşük ne yazıkki dahada düşecek diye söyleniyor 350 400 tl ye kadar .sayın bülent ve ilker abilere sormak isterim acaba 2008 den önce ssk lı olanlar'ın maaş bağlama oranları yüzde 60 olarak bağlanmıyormu ? yüzde 60 olarak bağlanmıyacakmı ? yoksa 2008 sonrası yatırılan pirimler maaş bağlama oranlarını düşürüyormu teşekkür edrim sygı ve sevgiler ...

babam emekli oldu 652.tl alıyor.Ama şu bir gerçekki bağkur 25 sene zaman arıyor bunu bilenler son 3,5 sene ssk primi ödeyerek hem daha erken emekli oluyor hemde maaşları daha yüksek oluyor
Başlıbaşına eşitliğe ayrkırı olan bu sgk düzenlemesi ne zaman kalkar bilemem ama ilahi adalet bir gün tecelli edecektir.Herkes hakkını arasın.Bürokrasinin zorladığı ülkemizde hak edipte takip edemeyen bilemeyen özellikle kırsal kesimlerdeki kardeşlerimize halen yardım eli uzanmayacak mı?
http://www.ispartacicek.net

son zamlarla bağkur en düşük 680 tl :D az daha zorlasalar 700 olacak :D eger bağkurluysanız son yıllarınız sigortaya geçerek emekli olur biri 1000 liraya yakın alırken diğer hala 600 lerde

Üst Alt