Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Esnaf olarak Bağ-kur'a tabi olursam 2022 maaşım kesilir mi? [Soru]

YETERARTIK

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
SLM BEN 2003 YILINDA GECİRDİGİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU SOLAYAGIMI KAYIP ETTİM VE %40 RAPORUM VAR 2022 ÖZÜRLÜ AYLIGI ALMAKTAYIM. BEN KENDİ ÜSTÜNE DÜKKAN ACTIGIM ZAMAN YANİ ESNAF OLDUGUM ZAMAN BU MAAŞI KAYBEDER MİYİM ACABA?
BU KONUDA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

arkadaşım bu konularda bilgim fazla değil ama şunu çok iyi biliyorum
sosyal güvenlik kurumuna (bağkur,emekli sandığı, ssk) direkt veya annesi yada babası aracılığı ile tabii olan kimseler kanunen 2022 den faydalanamazlar

slm

peki üzerime dükkan actıgım zaman bagkura kayıt yaptırmadıgım zaman nasıl olur bu konuda kesin cevap nasıl alabilirim

arkadaşım üzerine tükan açınca zaten bağkura otomatikmen kayıt olursun yani sana kayıt olmak istiiyomusun diye sormazlar bildiğim kadarı ile böyle
haa tükanın işletme ruhsatı başkasının adına olursa senin kayıt olmana gerek kalmaz bu kezde ruhsat sahibinin kayıt olması gerekir

Gelir elde ettiğin anda, yani dükkanın olduğu anda 2022 maaşını kestirmekle yükümlüsün.

Üst Alt