Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ethernet denetleyicisi ve sim bus denetleyicisi

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
ATİ RADEON X1550 SERİES ekran kartının cd sini taktım fakat nette giremedim aygıt yöneticisini açtım şöyle bir yazı var ETHERNET DENETLEYİCİSİ ? SİM BUS DENETLEYİCİSİ ? acil yardım format attıktan sonra böyle oldu bütün driverleri sorunsuz şekilde yükledim sorunun çözümü nedir işte fotosu
Imageshack - adszwmk.png

senin sorun anakartın ethernet driveri olabillir veya ayrı ise driveri yüklü değil sanırım en kötü ihtimal ise ethernet kartın veya chipin bozulmuş olma ihtimali

arkadaşım format atmadan önce HERŞEY NORMALDI NE OLDUYSA FORMATTAN SONRA OLDU NORMALDE İKİ HAFTADA bir kendi bilgisayarıma format atıyorum bi arkadaş getirdi dedi iki yıl oldu format atmayalı biliyorsan bi format at bende önce bilgisayarına baktım normal görünüyordu aygıt yöneticisine baktım herşey düzgündü

sm bus denetleyicisi nedir onu anlamadım

murat07ant;

Chipset bozulan bir anakart çalısmaz kardeş yanlıs bilgilendirme yapıyorsun..

Aziz bey SM bus denetleyicisi Anakart Chipsetinin driveridir. Sm Bus Denetleyicisi Usbler Filan Denetleyen bir sürücüdür.

Anakart Markanızı Tam Olarak buraya yazarsanız Size gerekli driveri sunarım.

Ben everest proğramı kurdum ethernet driverini halletim sm bus denetleyicisi kaldı yalnız yerel diskteki klasörlerin rengi beyaz olmuş anakart modeli Anakart Adı Gigabyte GA-945GCM-S2L

bunlar nedir tam olarak indirip sonucu yazarım

çok sağollllllllllll haloldu bir sorum daha olacak aşağıda resimi koydum bir bazı klasörlerin rengi koyu kapalı bazılarıda beyaz acillllllllllll bi cevap
Imageshack - adszat.png

silik olanlar gizli klasörler ,koyu renkli olan gizli olmayan klasör

tamamda koyu renkli olmazmı diğerleri gibi herşeyi denedim gizli dosya ve klasörleri göster yaptım olmuyor

Ahhhhhhhhhh çokkkkkkkkkkkkk güzellllllll diyorsun benim aklıma gelen ilk şeydi bu dediğindi zaten olmuyor

peki silik dosyalara girebiliyormusun ?

cx571;

ben anakart bozuk diye bir şey yazmadım anakartın ethernet chipi bozuk olma ihtimalinden bahsetmiştim benim yazımı baştan bir oku derim ben ilk olarak driver sorunu diye belirtim en son ihtimal olabilecek şeyide yazdım bunun neresi yanlış bigi ?

murat yazdıqın yazı su : senin sorun anakartın ethernet driveri olabillir veya ayrı ise driveri yüklü değil sanırım en kötü ihtimal ise ethernet kartın veya chipin bozulmuş olma ihtimali..

chipin diyor. neyse konu çözümüş polimiğe girememe senınle.

Bu windows böle saçmalıyor çoğu zaman. Şunları bi dene :
gizli tıklı olmadığı halde dosya silikse gizli tıkla onayla çık tekrar gir gizli kaldır. işe yaraya bilir.
Ayrıca bazı bazı klasörün içerisindeki başka bir dosya gizli ola biliyor ve ana klasör silik ola biliyor böyle bir durum varmı bak bi.
Bunalar işe yaramzasa klasörün adını değişip aynı yöntemi dene. Olmadı
yeni kılasör aç eski kılasörün içeriğini yeniye kopyala eğer bu işe yararsa bilgisayarı virüs taramasından geçir önerim "panda" Çünkü bazı vürüsler gizli yapıyor dosyaları ki ola bildiğince bilgisayarda kala bilsin. İşe yaramzasabunlar virüsten şüphe duyarım

Fotoğrafta gördüğüm sorunlu dosyalar PROĞRAMLAR, ve MP3 klasörü öteki kılasörler sistem kılasörleri çöp kutusu ve sistem geri alımda yardımcı dosyaları saklayan klasörler var onlar görünmemeli zaten.

arkadaşlar format cd sini taktım ve d yi sildim şimdi normale döndü hepinize çokkkkkkkkkkkkkkk teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrrr

Üst Alt