Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Etrafımdaki insanları daha bir kafama takmaya başladım!?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ya ben nedendir bilmiyorum bu ara insanlar neresi önemsemeye başladım yani insanların acaba hakkında ne düşünüyor algısına şoka kılmaya başladım öyle bir insan değilim asla takma yazdım Ayrıca sınav mı acaba beni böyle yaptı sınav dönemi mi acaba bu yüzden beni böyle yaptı bilemiyorum mesela acaba engelim hakkında ne düşünüyorlar acaba beni hiçbir şeye layık görmüyorlar mı gibisinden anlam veremiyorum gerçekten ve Hiç huzurum hiç yok Sizce bunu nasıl yenebilirim ilk defa böyle bir şey oluyor hiç takma yazdım çok güçlü bir kızdım

İnsanoğlu çiğ süt emmiştir; insanları takma...

İnsanların ne düşündüğü önemli değil, siz hakkınızda ne düşünüyorsunuz, bu önemli. Onların fikirlerini, düşüncelerini zaman içinde hisseder ve görürsünüz, bu hayatımızda birşey değiştirmemeli.

İnsanlar ne mi düşünüyor .Herkes kendini düşünüyor o yüzden kafaya takma .

Başkası ne der diye hayatımıza yön verirsek hüsrana uğrarız, beni ben bilirim

Maşallah herkes yorum yapmış ama kimse yardımcı olmamış :)

Sınav sonrası geçici bir depresyon yaşıyor olabilirsin onun etkisidir. Uzun sürerse bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Normal kişiler ya insanları önemser yada önemsemez yani durduğu bir nokta vardır. Karakteri bu şekilde değişmez.

Kimse yardımcı olmamış mış. :pSen çok yardımcı oldun bravo .:p

insanların ne dediğini önemseme bence o kadar başkalarının dediklerini fazla önemsediğimizde kendimizi bulamıyoruz
sınav stresinden bence öyle bir hisse kapıldın sınav sonrasında bi ara bende öyle hissetmiştim ama boşuna canımı sıkmışım

Salim G.

Hemen ilgileniyorum:Kafanıza;
kadınsanız tokadan başka,
erkekseniz güneş gözlüğünden başka birşey takmayın...:)

selda*

Valla espri mi dalga mı geçme niyetindeydiniz anlamadım ne yalan söylim :D

Salim G. dalgacı bir yanım vardır ancak sağlıkla ilgili konularda asla dalga geçmem.

Hayranım böyle insanlara nasıl beceriyorsunuz? hayatın telaşında benim insanları takmaya vaktim yok.
böyle şeyler için boş zaman biraz da ilgisizlik gerek bana. :rolleyes:

EGITIm

Arkadaşlar ben çok başarılı bir öğrenciyim ve böbrek nakli oldum Diyalize girdim sıkıntılar çektim ama yine pes etmeden Açıktan lise okudum hal böyle olunca 24'e geldim bugün teyzem beni ki bu yaştan sonra da uğraşıyorsun beni çok moralim bozuldu Siz de geç bir yaş mı

semanur1234

hiç bir şekilde eğitimin ve kişisel gelişimin yaşı olamaz
ilgi duyduğun konular üzerinde odaklanman başarı şansını yükseltecektir.
ok daha geç yaşta başlayan/devam edenler var
kolaylık ve başarılar dilerim

Nurtan
yok ben üniversite bitirdim :) orgun canim bos vaktim yok ama kırılganım

doğanm
ya zaten ben bitirdim orgun ama morel bozup demorilize etmeye calsiirlar

(ben), Karaman da denk gelmemiş olabilirsin belki, aksesuar olarak alına ya da kafaya taç gibi takıyor erkekler :)

ya ne dert ediyorsunuz, çok istiyorsanız bulunsun cebinizde,

neyi nereye takacağınıza ortama göre karar verirsiniz işte..:)

Hiç bir şey için geç değil, 70 yaşında üniversite okuyanlara şahit olduk. Sizinle gurur duydum arkadaşım, helal olsun, sakın bırakmayın. Zaten en çok akrabalar insanın moralini bozarlar, sakın takılmayın. Tekrar tebrik ederim.

selda*

Haklısın, kara yiğitler gözlerini güneşten ve güzel kızlardan gizlemez

Üst Alt