Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev alırsam işyerinde sorun yaşar mıyım?

Ramazan özsoy

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben 2007 ve 2009de beyin ameliyatı oldum engelliyim 2013 te tekrar çalışmak üzere emekli oldum maaşa bağlandık. Şuanda 10yılkredi çekip ev almayı ďüşünüyorum bu işe başlayalı 3 yıl oldu.sıkıntı yok benim ev aldığımı öğrenirlerse mobing veya yaptırım olurmu bide ilerleyen zamanlarda beni işten çıkarırlarsa benim bi hakkım varmı

@Ramazan özsoy ev almak , araba almak , arazi almak kişisel tasarruf hakkı ve seçeneğidir . Kimse yatırım yaptı diye işten atılamaz , tabii ki işyerinde çekememezlik edip fırsat kollayan yoksa .

10 yıl uzun süre , işyerinin durumunu , kendi maaşını iyi hesaplaman gerekiyor ki ilerde bu kredi yüzünden sıkıntılar yaşama . Binlerce kişi işim iyi , gelirim iyi , desteğim çok diyerek konut kredisi aldı ve şuan çoğu takibe düştü . İşyerinde kaç yıl daha çalışacağını , işyerinin tavrını tutumunu çok çok iyi incele .

Üst Alt