Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev arkadaşı arıyorum. Ayrıca ihtiyacı olana barınacak yer önerilerinde bulunabilirim

DİNO9

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar

Engellilerin en önemli sorunlarından başta geleni barınma problemidir.
Çoğu kişi ailelerinin himayesinde yaşamını sürdürmektedir. Ama insan olarak güvenli bir şekilde yaşayabileceği bir mekana mutlak ihtiyaç duyar.
Bu nedenle kalmakta olduğum iki odalı daireyi, kalacak yere ihtiyacı olan bir arkadışımla paylaşmak istiyorum.
Ayrıca engelli olup da bir miktar geliri olan dostlar için de, ücret mukabili yaşayacakları bazı evler hakkında bilgi verebilirim.

e-mail: dostman54@hotmail.com

Osman

İyi ama en azından eve dair ve kendinize dair biraz bilgi vermeniz gerekmiyor mu?

barınmaya ihtiyaç duyan bayları bilmem ama özellikle şiddete maruz kalmiş ailesi ve çevresi ile sorunları olan bayanlar için istanbulda geçici barınma sağlayan 3 kurum var ayrıca engeli olup olmaması fark etmiyor bunlardan ikisi taksimde birisi kartalda öyle durumlarda kulübümüz beşiktaş engellilere başvurmaları halinde kendilerine elimizden geldiği kadar yönlendirebilir ayrıca çevre vastasıyla yardımcı olabılırız
ayrıntı bilgi!
www.bjkengelliler.com

Dino nerede olduğunuzu il ve ilçe onlarıda belirtirseniz ona göre istek olabilir :rolleyes:

Melike hayırdır semti begenirsen niyetinmi var yoksa ;)

Bebekte oturuyormuş arkadaş boğaz manzaralıymış dairesi :p

iyide öyle ben yalnızım diye pat diye oraya varana,veya yanına geln kişiyi alana ben inan biraz şüphe ile karşılarım ama en iyisi emniyete gidip durumu anlatıp arkadaşlığı öyle yürütmek.bu zamanda artık hiç kimseye güven olmuyor dostum,kırılma darılma olmasın .belki çok mağdur olan bir insan içindeki çaresizlik durumundan dolayı istenmeyen hallere düşeblir uyarması bizden.

ben müracaat ettim ama inşallah ciddidir.Zira artık burada yaşamaktansa hiç yaşamamak daha hayırlıdır....

Bazen istanbula gezmeye gitmek istiyorum.ama yer sıkıntım oluyor.1 yada 2 gün kalabilceğim.yada ailecek gelip kalabilceğim uygun ücretli yer tavsiye edermisiniz.çok çok çok ama çok memnun olurum.

Üst Alt