Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev eşyalarımı çok uygun fiyata satıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suret

Aktif Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
SATILDI

___
herkese merhaba,

maddi sıkıntılar nedeniyle elimdeki bazı ev eşyalarını satmaya karar verdim. hepsi yeni ve sadece birkaç ay kullanıldı. ilanın linki:

Sahibinden.com

Ankara'da olup ilgilenen arkadaşlara buradan da duyurmak istedim.

inşallah bir alan çıkar, tıkanmış durumdayız...

herkese iyi günler dilerim.

- KÜTAHYA porselen yemek takımı (12 kişilik tatlı tabağı, çorba kasesi, yemek tabağı ve en büyük servis tabağı, salata servisleri ve bardak takımları ile birlikte)
- NEHİR çatal bıçak takımı (12 kişilik ve yemek servis takımları ile birlikte)
- HİSAR çelik tencere takımı
- VESTELkazanlı ütü
- ARZUM büyük mutfak robotu
- Buharlı temizlik makinesi
- BAMBU bulaşıklık
- Döküm kek kalıpları (3 adet)
- GÜLSAN küçük çelik tencere takımı
- 9 litrelik alman markası düdüklü tencere (1 adet)
- TEFAL ikili çıkan saplı tava takımı
- AROW beyaz tava takımı
- AROW yemek takımı (6 kişilik çorba kasesi, yemek tabağı, tatlı tabağı ve büyük servis tabağı)
- Çelik çaydanlık (1 adet)
- Porselen çaydanlık (1 adet)
- Borcam seti (3'lü set)
- TUPPERVARE saklama kabı (1 adet)
- Plastik mutfak gereçleri
- Kase ve çerez takımları
- Bardak takımları (farklı modellerde)
- PAŞABAHÇE tatlı tabakları (6 adet)
- Yün yorgan (2 adet)
- TAÇ marka battaniye (2 adet)
- Fincan takımı
- Pike takımı
- Çamaşır selesi
- Vileda takımı

çok aciliyeti yoksa, okullar açılmaya yakın satabilirsiniz. (öğrencilere) artı 2. el eşya alan yerler var araştırıp hepsini satabilirsiniz.

Nurtan

Ankara'da bu şekilde satın alacak ikinci el eşyacıları nerden bulabiliriz acaba?

acil paraya ihtiyaç olduğu için şimdi satıyoruz yoksa sizin dediğiniz gibi daha mantıklı olurdu.

Allah kimseyi evdeki eşyayı satacak kadar çaresiz bırakmasın....
yokluk ateşten gömlek...
çaresizlik nedir iyi bilirim...

İkinci el eşya alıp satan yerler ölü fıyatına alıyorlar. Kullanılmayan ders dolabımı satmak istedim, hani parçalayıp yakacak odun niyetine satsam daha fazla kazanırım o kadar diyeyim. Umarım sıkıntınız bir an önce çözülür.

Suret

internetten, evinize yakın ikinci el eşya alımları yazarak arama yaparsanız iletişim no.ları çıkar bu şekilde görüşme sağlaya bilirisiz.

Cok tesekkur ederim ilginiz ve desteğiniz için arkadaşlar, insallah en kısa zamanda elden çıkarırız 🙏

Hala bi gelişme kaydederek başlık görünsün diye yorum ekliyorum arkadaşlar

Allah yardım etsin
Suret
Allah yardım etsin dolap hesabı aç bence küçük ürünleri kargolar büyüklerine Ankara içi diye ilan açıp fotoğraf eklersin hem burayada o linki koyarsın herkes ürünlerin fiyatlarını ve fotoğraflarını görür oradan daha kolay satarsın bekarlar ev kuracaklar öğrenciler vs oradanda görür Allah yardımcîn olsun

teşekkürler ilginiz için, tek tek takip etmem mümkün değil, linke tıklayınca fiyat görünüyor.

eşyalar satıldı arkadaşlar, desteğiniz için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt