Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev içi kullanıma uygun küçük ve konforlu sandalye tavsiyesi istiyorum..?

jesabel

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,
Annem için ev içinde kullanabileceğimiz, gerektiğinde tüm gün üzerinde oturabileceği kadar konforlu ve küçük boyutlu bir sandalye arıyorum.
Standart tekerlekli sandalyelerin dıştan dışa genişlikleri çok büyük olduğu için dar mekanlarda döndürmek sıkıntı oluyor. ayrıca terleten malzemeden ve çok konforsuz oluyorlar. hem rahatlık hem de boyut bakımında tavsiye edebileceğiniz modeller olursa çok sevinirim
şimdiden çok teşekkürler

Sandalyeyi kendisi mi kullanacak? Oturma genişliği açısından eni en az kaç cm olmalı? Ve tabii, bütçeniz nedir?

Merhaba,
sandalyeyi refakatçi kullanacak. annem 1.60 boyunda, 55-60 kilo civarında br bayan o yüzden oturma alanının çok geniş olması gibi bir ihtiyacımız yok ama cm olarak ölçü ne olmalı bilemiyorum.
500 -1000 tl aralığında bir bütçe ayırabiliriz.
İlginize çok teşekkür ederim.

merhaba,
teşekkür ederim fakat benim daha ziyade kullanan kişilerin tecrübelerine ihtiyacım var. bazı şeyler kullanmadan anlaşılamıyor ne yazık ki

Üst Alt