Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev sahibi olabilmek için açtığım site (yardım kampanyası)... [Duyuru]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
http://site.mynet.com/bsr77/yardim/

evet ev sahibi olabilmek için açtığım sitenin linki yukardadır arkadaşlar gerekli açıklama sitede mevcuttur kampanyama destek vermek isteyenleri beklerim

kampanyayı kaymakamlık yapsın dedik dinletemedik git kendin yap deyip başından savıp yolluyolar adamı bende kendim yaptım gerçi iyi bi site açmak gerek bu iş içinde ama oda para ister gazetelere dün mail attım bugünde tv lere atıcam linkimin reklamını yapın diye youtubeyede eklicem linkimi umarım bi faydası olur :)

slm.kardes senin hikayeni okudum çok duygulandım senin icin üzülüyorum ama kardes senin engel raporun%kaç bu konuda bilgi verirsen sana bazi önemli tavsiyelerde bulunacam ama cok önemli tavsiye

Prens MickeyMouse' Alıntı:
slm.kardes senin hikayeni okudum çok duygulandım senin icin üzülüyorum ama kardes senin engel raporun%kaç bu konuda bilgi verirsen sana bazi önemli tavsiyelerde bulunacam ama cok önemli tavsiye

%40 arkadaş

MERHABA BAŞARI ASMA BAŞIN SAĞOLSUN ALLAH SABIR VERSİN YAZILI VEYA GÖRSEL BASINA,MEDYAYA ULAŞMAYA ÇALIŞ (E MAİL,TELEFON,FAKS,POSTA) UMARIM AMACINA ULAŞIRSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN

vaybe tvlere gazetelere derneklere yollamama rağmen bi tane insan yokmuş aralarında banka hesabıma baktım tek kuruş yardım gelmedi nabalım yani hırsızlıkmı yoksa terörmü estirelim para almak için sonrada terör niye çoğaldı diyolar sizin gibiler oldukça terör bitmez çoğalır beyler :evil: lafım sitedekilere değildir gönderdiğim kurumlaradır

Üst Alt