Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev sahibinden depozitomu alamıyorum!? [Hukuk]

murat6677

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2013 ekim ayında 1 yıllık kontrat imzalayarak emlakçıdan kiralık ev tuttum 450 TL emlakçıya, 450 TL ev sahibine peşinat bir de sonradan geri alınmak suretiyle 450 TL depozito verdim. 14 ay sonra o evden çıktım ve 2015 Şubat başında kira gününden önce başka ev tuttum bende bu durumu eski ev sahibine kira vermeden önce bildirdim ve evi boşalttım ama ev sahibi depozitoyu hemen veremeyeceğini boş olan evin tutulınca verebileceğini bana sözlü olarak söyledi bende tamam dedim, 1 ay geçmeden ev tutuldu ama ev sahibi 3 aydır aha haftaya vereceğim, köye gittim, cenazem çıktı, ve en sonunda da telefonlarıma bakmıyor artık, bu adamın kira kontratı bende halen mevzut bu durumda ben bu adamdan depozitomu nasıl alabilirim lütfen yardım edin...!

Tüketici hakem heyetine şikayet edin onlar çözer

kira konratını icraya koyarakilamsız takip yap itiraz ederse itirzını kaldırmak için dava aç dava sonunda paranı alırsın faiziyle masrafıyla

Üst Alt