Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ev Telefonu olana Modem bedava. Bende de 5TL Kontör.

womit

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba;
Türk Telekom Ev telefonu olup, TTNet interneti olmayan her eve (iş yerine) bedava modem veriyor. Modem için evinizde bilgisayar olma şartı yok.
www.ttkafe.com.tr sitesine hiçbir ücret ödemeden girilebilecek. Site içeriği: e-haber, spor, eğlence… gibi hizmetler (Site yakında hizmete giriyor.)
Kurulum ücreti, Bağlantı ücreti vs. YOK.
olurda sabit telefonunuzu iptal ettirirseniz modemi geri iade ediyorsunuz hepsi bu.
Sormak istediğiniz soruları buradan yanıtlarım.

Bu kampanyadan yararlanmak için en yakın Türk Telekom a gidin modeminizi alın. Modem teslim tutanağının altına benim ismimi yazarsanız size 5TL lik kontörü ben göndereceğim.

Şimdi buyrun ayrıntıları tartışalım. Paylaş:

Ev telefonu olmayana modem gibiyse..:) yalın internete abone oldum internetten kablosuz modemin yanına birde ttnet 3g geldi..:) İnternette 3G ile alakalı hiç birşey yoktu süpriz oldu..TNET in ev telefonu oolanlara süprizi ne olacak bakalım:rolleyes:

Söylemek istediğini anladım. Ama benim demek istediğim biraz farklı. Hemen hemen tüm internet sağlayıcıları internet abonesi olursanız modemi bedava veriyor ama 15- 20- 60 TL gibi her ay internete fatura taahhütü alıyor.
Ama burada herhangi bir abonelik yok. Zaten ev telefonu kullanıyorsan git Türk Telekoma modemini al o kadar. Artı ne telefon faturana ücret yansıyacak ne de başka birşey.

Evet süpriz işte haberimiz olsa süpriz olmaz ki:) internet sayfasında TTNET in 3G modemle ilgili hiç bir bilgi yoktu ..Abone olduk zannediyoruz ki ayda 59.99 sınırsız..:) hobaa bi geldi 3G modem, istememe gibi bi şansın var ama senin adına aktivasyonu yapılmış 12 ayda ödemen gereken hattın vergilerini peşin ödemen şartıyla..:) diğer türlüde kullan kullanma 9 tl aylık 1 Gb kullanımlık ücretinide öde..:) tam süpriz yani..:D

Hİç bir ücret yok. Modem bedava. İnternet sabit ücreti gibi arkadaşların kafasına takılan sorular var galiba. Sabit yada başka türlü hiç bir ücret yok. Ev telefonun varsa git telekoma modemin hazır. Bilgisayarın olmasına da gerek yok. Modemin piyasa değeri 60TL ve sen bunu ücretsiz alıyorsun.

benim mail adresime öyle bir mail geldi geçenlerde birde gönderen kişi cep numarasını eklemişti çağrı attım beni aradı detaylı konuştuk bu kampanya ev telefonu kulanıp internet kulanmayanlar için geçerli modemi aldıktan sonra belli bir site ücretsiz eğer internette serbest gireceğim dersen günlüğü 2 tl dedi sınırsız

Türk Telekomun kendi yeni internet hizmeti LOKUM kampanyasıdır..TTNET adsl erişimiile ilgisi yok.Hızı 1 mbps ve sınırsız günlük 2 tl saatlik 1 TL .TTKafe ücretsiz erişmdir...

azizkanmaz;
arkdaşım telefonla görüştüğün kişi bendim. Olayı doğru anlatabildiğime sevindim. Nur şahin arkadışın dediği de doğru. Türk Telekomun Lokum kampanyası dır bu. TTNET le ilgisi yok.

Üst Alt